Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

R.I.P. Hanne (Wikke)

June 22nd, 2016 · 2 Comments · Diverse, Enghavelyst, Foto, Klampenborg

Dette foto er taget, da Monte Carlo blev døbt, hvor vi havde en dejlig eftermiddag, og er af Hanne Bechmann og Hanne med Monte Carlo

Det er så utroligt trist, at det næsten ikke er til at fatte. Vi i stalden forstår det stadig ikke helt. Sådan er det, når det pludselig går så stærkt, og sygdom griber ind i vores ellers så dejlige hverdag og river et dejligt og positivt væsen fra os.

Hanne var hesteejer i “min” stald, Bechmann Racing på Enghavelyst. Hun havde sammen med andre en part i Monte Carlo, som lige har gjort et flot come-back og var meget indlevende, positiv og interesseret i, hvordan det hele gik.

Hun nåede lige at vide, at han havde gjort det så fint. Men var desværre for syg til at deltage og den 17. juni mistede vi og ikke mindst hendes familie så Hanne. Nu er det så tid at sige det endelige farvel, hvilket sker på lørdag. R.I.P.

In English:

——————————————————————————————————-
This photos was taken, when Monte Carlo was babtised and we had such a good time and shows Hanne Bechmann and Hanne with Monte Carlo

It is so unbelievably sad that it’s har du grasp. In the stable it still hasn’t quiet sunk in yet. That’s the way it is when it suddenly goes so quickly and illness gets a hold on our day to day life and rips a lovely and positive being away from us.

Hanne was a horse owner in “my” stable, Bechmann Racing at Enghavelyst. Together with some other people she had a share in Monte Carlo, who has just done a brilliant come-back. She was very interested and positive and wanted to know, how it all went along the way. She was just aware that he had done so well. But unfortunately she was too sick to attend and the 17th. of june we and not least her family lost Hanne. Now it’s time to say the final goodbye and that happens on Saturday. R.I.P.

Tags: ·····

2 Comments so far ↓

Leave a Comment