Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Første løbsdag på Klampenborg 2017

April 24th, 2017 · 3 Comments · 3-års Maidenserien, Åbningsløb, Amatør/lærlingehandicap, Foto, Klampenborg

Jan-Erik Neuroth på Captain Morgan

Jacob Johansen på Jubilance

Elione Chaves på Call Of Duty

The final in “Opening Race” – fra venstre: Jubilance/J. Johansen, Captain Morgan/J-E. Neuroth og Call Of Duty/E.Chaves, den sidste vinder løbet førJubilance
Læs mere nedenfor:

Call Of Duty with Owners and lead-up after winning the Opening Race

Little Sister/N. De Sousa og Noa/Per-Anders Gråberg på vej til start

Elione Chaves på Rajsa

Carlos Lopez wins 3-års Maiden Race med Brooklyn Carlras

Brooklyn Carlras medejere, jockey Carlos Lopez og trækker efter sejr i 3-års Maidenløb

Jan-Erik Neuroth på Apollo

Opløbet i Mile Handicap fra venstre: Tumblin’Dice/S.
Slot, Caramba/M. Rodriguez og Houdinithemagician/Ina Veronika Tovrud, den sidste vinder løbet

Houdinithemagician med ejer og træner Maria Ladefoged, jockey Ina Toverud og Maria’s husband

Opløbet i Maiden Race B, fra venstre: French Warrior/E. Chaves, My Nephhew/C. Lopez og My Legend/O. Wilson

My Legend med ejere owners og jockey Oliver Wilson and træner Bettina Andersen

Opløbet i det sidste løb på dagen, som var et amatør/lærlingeløb som blev vundet af af White Leandro and Rikke Bay-Torp (Yellow) Kong Valdemar/Lise West og Negroamaro/L.Olsen

White Leandro (SWE) med Jonas Persson (ejer), jockey Rikke-Bay Torp and Gina Roth (træner og owner) efter sejr i dagens sidste løb (Amatør og lærling)

Det er altid meget spændende – den første løbsdag på sæssonen. En stor faktor er altid vejret og banens beskaffenhed. Ikke overraskende var banen genrelt blød. Hvad der var overraskende, var at vi havde en en dejlig dag med solskin, blå himmel og hvide vatpudeskyer i finde klatter over det hele. Så skønt. På den ikke så dejlige side var det hundekoldt og meget blæsende, hvilket bare gjorde det endnu værre. Heldigvis havde undertegnede tøj på som skulle jeg til Nordpolen, så jeg havde det fint.

En anden overraskelse, var mængden af mennesker, der dukkede op. Et flot fremmmøde, hvilket er godt for banen generelt. Jeg fotograferede ikke alle løbene, eftersom jeg er nødt til at skære ned på mængden. Jeg bruger så meget tid på at sortere dem, og jeg har altså også andre fotos/projekter, jeg skal have ordnet, for slet ikke at nævne dem, der ikke er ordnet og uploadet fra andre år. Så….jeg håber I synes om dem jeg får taget og der kommer flere på Facebook også.

Bortset fra en hest, der kom løs før løb, men som var okay og deltog i løbet og blev 4. og en rytter der slap uskadt fra en afsidning (hesten deltog ikke), var der ingen uheld.

Det var dejligt at se mange af galop vennerne, jeg ikke har set hele vinteren og nogen mangler jeg stadig at sige hej til. Og det er noget at glæde sig til. Så alt i alt en succesfuld væddeløbsdag. Vi ses forhåbentlig på banen næste lørdag.

Tags: ························

3 Comments so far ↓

Leave a Comment