Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

R.I.P. Carsten 💛

May 6th, 2017 · No Comments · Diverse, Foto, J√§gersro

Carvorting & Carsten efter sejr i supersprint 2015

Den 30. april mistede verden Carsten. Et menneske som var rigtig, rigtig meget for dyrene og for rigtig mange mennesker. Ikke at jeg som sådan selv har oplevet det meget nært på, men jeg var ven med Carsten på Facebook og vi blev venner i forbindelse med ovenstående foto (og flere), jeg tog den dag, og fik snakket lidt om hans dejlige hest. Jeg har også set ham behandle, da han kom til en hest i min stald. En hyggelig og rar mand med en dejlig udstråling.

Det er mere end tydeligt hvor savnet Carsten bliver og hvor elsket han var. B√•de af venner, familie og hestemennesker, som meget vel kan v√¶re det hele p√• en gang. Det er bestemt ikke alle der efterlader sig s√• fint et efterm√¶le, men desv√¶rre betyder det ogs√•, at der er sidder rigtig mange, og har det rigtig skidt, fordi de kommer til at savne Carsten helt forf√¶rdeligt. S√•dan f√łlger det desv√¶rre.

Jeg sender mange gode tanker til Carsten for den lille, men gode kontakt jeg n√•ede at f√• med ham, og s√• selvf√łlgelig mange, mange varme tanker til alle de som var t√¶t p√• ham, og p√• hvem dette m√• g√łre voldsomt ondt.

R.I.P. Carsten *8. marts 1961 – +30. april 2017

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment