Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Græsgalops

June 12th, 2017 · No Comments · Foto, Galops

To heste fra Fransisco Castro – Mariyna (Mingun-Mariyca) og Worthy Boy (Mingun-Rough Enough), første ejet af Zwicky Racing og den næste af Francisco Castro og Knud Hjort

Jacob Johansen på No Comment (Naaqooos-Vytinna) fra Træner Bent Olsen, ejet af Lone Kaj-Nielsen

Sidst men ikke mindst to Hanne Bechmannheste, Fredrick Salvador på Miss Trinity (Binary File-Love Affair) ejet af Stald Isak og Rafael Oliviera på Carolus (Pistachio-All For Love) ejet af Poul Egon Arslev

Her til morgen fik jeg græsgalops, som jeg som bekendt er ret vild med. Og i dag fik jeg det i overmål. Der var mange dejlige heste på græsset og på banen iøvrigt . At der også var et par af vores heste, gjorde det selvfølgelig bare endnu bedre. Der var flere, jeg kunne have ønsket mig var kommet derud og gå, men desværre gjorde de ikke. Når de går på sandet eller cushin, kan jeg ikke tage dem. Eller på sandet kan jeg, men jeg kan ikke piske frem og tilbage. Og desuden går langt de fleste af hestene på cushin. Desværre var der to af vores jeg først for sent fandt ud af gik på sandet, men de kommer da igen.

Jeg håber, I nyder dem jeg fangede, og så er kommer der iøvrigt flere på Facebook.

Efter græsgalops var jeg i stalden og hjalp med vaskning af arbejdende heste, og senere gik jeg tur med Kicker og fik noget græs, hvilket han nød meget. Vel tilbage kom han på fold og rullede sig og så ind og få børste sand af. To af de andre drenge blev også børstet og så var det hjemover så hurtigt min værkende krop kunne klare det. Nu er der et par dages pause, og så er jeg forhåbentlig knap så mørbanket på torsdag.

Tags: ·······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment