Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Sommerdage hos Bechmann Stud

June 6th, 2017 · 1 Comment · Avl, Foto

Loquita kigger over hendes søn

Føllene var oppe midt i folden, da de opdagede hopperne allerede var nede i ved indgangen og fodertrug, og så fik de travlt. Her er de ved at sætte af i takt i en luntegalop, mens de vrinskende bevægede sig ned til mødrene

Føllene får sig en lur

Miss Valuev’s åring fra sidste år (Kahyl)

Miss Valuev og hendes hoppeføl

Loquita er en rigtig smuk hest – når hun har ørerne fremme>

Loquita’s åring fra sidste år (Pistachio)

På den anden fold modsat hopperne går der en flok også. fra venstre: Sazerac (pensioneret), en hoppe til Pistachio og de to åringer. Der går et par stykker mere, men de er ikke på foto

Smukke Loquita

Og ikke mindre dejlige Miss Valuev

Lillepigen får sig en tår mælk

Loquitas hingsteføl

Miss Valuev og datter

Begge hopper med deres føl

Loquita’s åring

Jeg har kigget efter føl, hopper, diverse heste, hunde og høns nogle dage her. Ovenfor ses nogle af hestene. Det var hyggeligt og dejligt de dage, det varede, men jeg når også et punkt, hvor jeg bliver tilpas ærefrygtig over ansvaret for alle de her smukke dyr. Heldigvis gik alt fuldstændig fredeligt og helt efter planen. Vejret var svingende kan man vist roligt sige, og der har været både regn og blæst og tillige solskinsvejr. Dem der var til løb søndag, behøver jeg ikke fortælle, hvornår det regnede!!!

Det var dejligt, at have selskab af de smukke heste og det er jo sjovt, at følge hopperne, som jeg begge har været med til at passe, da de var aktive, og nu passer jeg så deres børn. Det er altså sjovt. Håber I nyder fotos af de dejlige føl og også de fine åringer m.m. Føllene er henholdsvis Kahyl – Miss Valuev (hoppe) og Pistachio – Loquita (hingst). Dertil skal siges at hingsteføllet er ca. 1 måned gammel, hvorimod Miss Valuev’s hoppe er ca. 2 mdr. ældre. Begge hopper er ifolet igen, Miss Valuev med Binary File (USA) og Loquita med Pistachio (GB).

P.S. Som en lille sidebemærkning, skal det bemærkes, at jeg efter lange og seje overvejelser har besluttet at bibeholde sitet på dansk, da jeg jo tilbyder en oversættelsesfunktion. Dog vil jeg stadig kommunikere på engelsk på facebooksiden. Jeg håber det er okay med mine læsere.

Tags: ·······

One Comment so far ↓

  • De seneste dage | deborah.dk

    […] dage har været travle. Nok ikke set med normale øjne, men for mig, har det været. Jeg har passet dyr for min træner, mens hun var borte et par dage. Det er for mig svært at finde en bedre måde, at […]

Leave a Comment