Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Strategiplanlægning dagen før dagen

June 24th, 2017 · 1 Comment · Foto, Klampenborg

Det var slet ikke meningen, at jeg skulle have været forbi stalden i dag, men sådan blev det. Jeg kom lige i tide til at min yndling (udover Kickermusen selvfølgelig) kom hjem sammen med Rikke. Nemlig Screwbox Carlras.

De faldt lidt i staver over programmet på vej ind og diskuterede lidt frem og tilbage om, hvem der er den største trussel, når “Stewie” starter i 2000 Guineas i morgen, og hvad strategien i den sammenhæng skal være. Vi får se, hvordan det går.

Men hyggeligt synes han det var at stå der og sludre. Sådan er han, bare så dejlig. Senere hyggede vi, mens jeg holdt og en af de andre piger, gav ham et bad, så han er klar til i morgen.

Jeg ville som bekendt rigtig gerne selv trække ham, ligesom Kicker, men nu er det testet og det må jeg erkende, det kan jeg simpelthen ikke. Desværre. Heldigvis kan jeg mange andre ting og det er også godt nok. Og om ikke andet, så sørger jeg for, at der er nogle fotos at kigge på bagefter. Vi ses på banen i morgen.

Tags: ····

One Comment so far ↓

  • Tid til roser | deborah.dk

    […] at et lift til stalden var på sin plads, for at undgå at blive gennemblødt. Det fik jeg så, og fik lige lavet lidt dernede også, selvom det faktisk slet ikke var meningen. Men det kan som regel pifte humøret lidt op, at […]

Leave a Comment