Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Come-back på Svensk Derbydag

July 6th, 2017 · 4 Comments · Foto, Jägersro

Ingen der har læst med her, kan være det mindste i tvivl om, hvem Mark Larsen (nu Graversen) er eller ihvertfald var. Det er en meget slet skjult hemmelighed, at jeg, da Mark red, var en af hans største tilhængere. Og selvfølgelig også ked af, da hans karriere sluttede i sin tid.

Det var altid mit håb, at han fandt sin vej tilbage i bøjlerne, og det sker så nu, til min og helt sikkert mange andres glæde. For uanset hvad der har været hændt førhen, så har det altid stået helt fast. Når Mark var god, var der ingen bedre. Derfor er det også fantastisk at se, at han nu får et comeback, med ridt på Svensk Derbydag i Zawawi Cup på Niels Petersen Trænede Tinnitus (IRE) og ejet af Familien Nagell-Erichsen. Niels Petersen og Mark Larsen er barndomsvenner og således, var min første tanke, da han annoncerede sit comback forleden, at hans første ridt formentlig blev netop for Niels Petersen og det fik jeg så ret i.

Egentlig var det ikke min mening, at jeg ville til Svensk Derby, men netop denne begivenhed i sig selv, er rigeligt til, at jeg genovervejer min position og nok tager afsted. Ihvertfald stort tillykke med come-back og alt held og lykke både den 16. og fremover til Mark herfra. Nedenfor et glimt fra fortiden med en mikrodel af fotos, jeg har af Mark. Jeg ser frem til muligheden for flere til samlingen, ikke mindst fra Klampenborg.

[slideshowck id=9402]

Tags: ·····

4 Comments so far ↓

Leave a Comment