Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Græsgalops og program/race card til 15. juli/July

July 11th, 2017 · 1 Comment · Foto, Galops, Klampenborg, Program

Oliver Wilson på Shady Lady (Pistachio-All Grey) og Brian Wilson on Jack Of Clubs (Red Clubs-Carrozzina)

Two horses fra Bent Olsen med Francis Waveru og Marcos Robaldo

Nicolaj gik kun en meget fredelig canter på Silver Seas, hvorfor han havde tid til at være fjollet på vejen

Another two from Bent Olsen’s Stable

Rafael Olieviera på Sun Of A Gun og Susie Glennie på Stinger

I går var det mandag – mandag er græsgalop-dag! Og afsted med mig for at se, hvad der dukkede op på græsset. Det viste sig, at to af vores heste også kom på græsset og glad var jeg. Hvad jeg ikke var glad for, var solen, som stod lige ind i fjæset på mig. I den situation ville jeg gerne kunne hive i et gardin, så jeg kunne få lidt skygge for den sol, men sådan fungere det jo ikke, og jeg må bare prøve, at få det bedste ud af det. Det er en af grundene til, at let overskyet faktisk er det bedste vejr at fotografere i. Man slipper for en masse besvær den vej.

Men på trods fik jeg ovensiddende, som jeg håber, I synes om. Og så vil jeg da gerne have hjælp til de heste, jeg ikke har navn på.

Du finder programmet til lørdag her.

Tags: ···········

One Comment so far ↓

Leave a Comment