Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Marks come-back på Svensk Derby Dag

July 19th, 2017 · 2 Comments · Foto, Jägersro, Svensk Derby

Før løb

Som du måske så, skrev jeg om, at der ville være et come-back på Svensk Derbydag. Mark Larsen’s licens udløb i august 2011, og nu er han så tilbage. Der var flere ting, der ikke fungerede fotomæssigt på en Derbydag, der var mere end våd. Men det lykkedes mig heldigvis at få fotos af Mark fra start til slut.

Vi fik en hyggelig sludder både før og efter hans løb, og han var glad og tilfreds. Både for at være retur og siden sidst har han fuldført en uddannelse som tømrer, som han er rigtig glad for, og som han arbejder som også. Heldigvis har han mulighed for at indrette sig, så han kan begge dele uden at forsømme noget, nogen steder. Og det er jo helt perfekt.

Løbsmæssigt gik ridtet på Tinnitus i Zawawi Cup fint, og som sagt af Mark selv, så kan man jo kun sit bedste, og derudover havde han lidt trafikproblemer, hvilket sker for alle. Han var godt tilfreds, og det synes jeg bestemt også han kan være. De endte på en 6. plads.

Nu er det, hvornår vi ser ham igen. Personligt håber jeg, at se ham på Klampenborg snart, hvilket han bestemt mente var muligt, og faktisk fik vi i fælleskab en god ide, mens vi stod der og sludrede. Den vil jeg arbejde på, og lykkes det, vil det kunne ses her.

Dejligt at se Mark i sadlen igen. Det ser jeg frem til igen, og siger tak for sidst! Der kommer mere om Derbydagen og der er også hele Derby Trialdagen fra Klampenborg, men jeg har kun x-antal timer i døgnet, men jeg arbejder hårdt på sagen. Der er allerede kommet nogle fotos på Facebook også. Så der kan du smutte ind, skulle du have lyst.

Mark med ejeren af Tinnitus E. Nagell-Erichsen, Træner Niels Petersen og Andrew Kidney

På vej til start

Tags: ·······

2 Comments so far ↓

Leave a Comment