Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Program/Race card Svensk/Swedish Derby 2017

July 14th, 2017 · No Comments · Foto, Jägersro, Program, Svensk Derby

Fra mit seneste besøg på Jägersro 28. juni – Södra Skåningarnas Derbytest

Det er Derbytid – igen! Jeg synes som vanligt ikke, jeg kan følge med, men jeg prøver. Håber jeg får lidt points for at prøve i det mindste. Jeg har været til Dansk Derby flere gange selvfølgelig, og også Norsk og nu er der det svenske på søndag, som jeg, håber jeg også kommer over at se, så jeg har det på min “bucket-list” også. Og så er der jo et come-back, jeg også gerne vil overvære. Vi må se…

Er der nogen, der læser med, der undrer på, hvornår det er Dansk Derby, så er det den 6. august.

Om ikke andet, skal alle de gode mennesker, der skal til Derby ihvertfald bruge et program og bruger de det online, så finder I det her:

Side 1-45
Side 46-88

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment