Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Svensk Derbydag 100 års Jubilæum

July 28th, 2017 · No Comments · Foto, Jägersro, Svensk Derby

Tina Henriksson på Soldier Sam

Aitihusa og Yasmine Nilsson vinder dagens første løb – Kronprinsens Husarregemntes Memorial før Frompariswithlove/R.B-Torp og Call Me Back/Sofia Presits

Alexandre Dos Santos vinder Derby Juvenile på Riwaj(GB) før Marta/M. Rodriguez og Gavling/Elione Chaves

Jacob Johansen på Momentum i Derby Consolation, som de vandt foran Kashgar/Shane Karlsson, Manasas/Elione Chaves

Carlos Lopez og Spitzbergen vinder Malmö Stads Pris foran Amazing Prince/Elione Chaves og Danny K/Per-Anders Gråberg

Suspicious Mind vinder Derby Day Summer cup foran Be My Academy/Alessandro Guerrini og Pas De Secrets/J.-E. Neuroth. Som det ses, var der kamp til det sidste, men Suspicious vandt med et hoved

Intentionen var rigtig god. Jeg har modsat, hvad man skulle tro aldrig været til Svensk Derby. Jeg har været til dansk og norsk, men aldrig svensk. Og som det gik, er jeg næsten lige ved at sige, at det har jeg stadig ikke. Det var ovenikøbet 100 års jubilæum for Svensk Derby og alle segl var sat til. Det druknede helt bogstaveligt. Det var forfærdeligt synd.

Dem som kender mig ved, at jeg normalt kan finde det positive i det meste, men jeg skal gladeligt indrømme, at der slap selv mine gode positive takter op. Det var skrækkeligt og det ikke mindst for mine kameraer, der til sidst duggede så meget, at jeg ikke fik fotos af Derbyvinderen!! Flot – at tage til Derby og så ikke engang få fotos af vinderen af hovedløbet. Jeg fik af en Derbyvinder – Suspicious Mind, men det var jo ikke lige det, der talte den dag. Som sagt før, så fik jeg dog fotos af Mark Larsen’s come-back, så noget lykkedes da. Her er lidt indtryk fra dagen og så er jeg iøvrigt som nævnt villig til at sige, at jeg endnu ikke her oplevet en svensk Derbydag.

Du kan se flere fotos på Facebook Senere kommer alle fotos i et album online. Når det sker skal jeg nok sige.

Som en fodnote skal jeg huske at sige, at er du ikke på Facebook, og vil synes om indlæggene, kan du gøre det på det lille hjerte under indlægget.

Tags: ···········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment