Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

2×3 brødre

August 7th, 2017 · 3 Comments · Diverse, Foto

Kim og Ole Krøjsfeldt og Lars Kelp

Egentlig var ideen en helt anden, men den blev så skrinlagt undervejs, for var der ikke fuld opbakning, gav det ikke mening. Men så fik jeg en snak med Charlotte Stott, som er mor til – ja, nemlig – Marc, Nicolaj og Kevin og hun ville så gerne, om jeg ville tage et samlet foto af hendes 3 sønner. Og selvfølgelig ville jeg det. Det er jo begrænset, hvor ofte vi har glæde af Kevin, men han var der jo så søndag og red en del løb. Faktisk endte det med at blive en fantastisk dag for brødrene Stott. Dette vidste vi jo ikke, da vi lavede vores aftale, og det var først på dagen, de blev indviet i de ændrede planer. Faktisk var det hverken værre eller bedre end:

2 vindere til Marc (som træner)
2 vindere til Kevin
Og som alle nu ved, vandt Nicolaj Derbyet

Så hvad kunne være bedre end at forevige brødrene på denne dag. Det gjorde vi så foran hovedvægten og jeg håber, de og ikke mindst deres mor synes om resultatet.

Egentlig skulle indlægget have været om sønner og alle brødre her i indlægget er sønner af tidligere jockeyer og senere trænere. Brøderene Stott er sønner af Kenn Stott, som også har fungeret som begge. Kenn var faktisk på banen, og jeg spurgte, ham om han ville have et foto med sine sønner, men han skulle skynde sig hjem desværre. Det havde ellers været hyggeligt også. Måske vi kan gøre det en anden gang.

Med ovennævnte i tankerne, var jeg ikke sen til at gribe chancen, da jeg så brøderene Krøjsfeldt/Kelp stå sammen. Kim, Ole og Lars, har alle været jockeys og alle gjort det rigtig godt. Derudover har Lars førhen været træner og så blev han Bloodstock Agent, og nu er han så træner igen. Både Kim og Ole har forladt faget som sådan, men følger skam med. Deres far Bendt Jensen var også både jockey og træner. Ham mistede vi desværre for en del år siden efterhånden.

Selv er jeg godt tilfreds med fotos af brødrene, så jeg håber også de er, og synes det er dejligt med fotos af de mennesker, jeg har kendt så mange år efterhånden. Tak til alle brødre for at stille op til fotografering!

Der kommer meget mere fra både Scandinavian Open Championship og Dansk Derby, men jeg skal også lige “et par” andre ting indimellem. Men der er masser at glæde sig til.

Marc, Kevin og Nicolaj Stott

Tags: ··········

3 Comments so far ↓

  • Erik Søndergaard

    God, interessant artikel!

  • horseracing.dk

    Tusind tak Erik. Det glæder mig, at du synes, og det er der heldigvis mange andre, der også syntes.

  • Næste generation

    […] har før været inde på det her med flere generationer og familierelationer iøvrigt indenfor sporten. Der er Wilson’er, Stott’s, Jensen’er og flere andre der er […]

Leave a Comment