Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Dansk Derby 2017 – Sir Herman

August 15th, 2017 · No Comments · Dansk Derby, Foto, Klampenborg

Sir Herman brun vallak (Zoffany-La Sall), opdrættet af Stutteri Hjortebo, ejet af Mme Fernande, trænet af Søren Jensen og blev redet til sejr af Nicolaj Stott foran Freestyler/Kevin Stott og Lucy Lui/Marcos Robaldo

Det var et ganske fantastisk Derby med mange gode heste, og der var flere bud på en vinder. I sidste ende, var det Freestyler og Sir Herman, det hele handlede om. I en gyser af en opløbskamp, endte det i fotofinish (mellem brødre), hvor vi var mange, der faktisk troede Freestyler havde vundet, men beviset var fotoet, der viste Sir Herman som vinder med en næse (ikke engang). At der var glæde i astronomiske højder, er vist ingen overdrivelse og fotos taler da også deres eget sprog.

Os der er tæt på, var superglade, når nu vi ikke skulle vinde, at det var vores nærmeste nabo, der vandt. Ikke mindst var vi fantastisk glade på Rikke Robach Bondes vegne, da hun har lagt utroligt meget arbejde og hjerte i Sir Herman, og at se det lønne sig sådan, er ubeskriveligt.

Igen stort stort tillykke til alle involverede. Det må også være helt utroligt for Fru Salling at se hesten, der er opkaldt efter hendes afdøde mand, vinde Derbyet. Og så var det ikke hendes eneste sejr på dagen, da hendes anden hest King David også vandt på Derbydag for træner Marc Stott med jockey Oliver Wilson i sadlen.

Tags: ········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment