Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Program/Race card 19. august/19th. August

August 16th, 2017 · 1 Comment · Klampenborg, Program

Niolaj Stott på Good Girl

Så blev det løbsdag igen, efter en hektisk og flot Derbyweekend. Hesten ovenfor Good Girl (Mas Media-Working Girl) løber ikke længere, men jeg skal fortælle, hvorfor hun pryder mit indlæg med programmet her.

Da hun løb havde jeg en del kontakt til hende, og faktisk var hun min gåturven længe før Kicker blev det. Det lidt sjove var, at ellers plejede det at være hende der gik tur med folk, men med mig gik hun som et gammelt æsel. Jeg havde selv på fornemmelsen, at hun passede på mig, og hun aldrig så meget som vippede med et øre. Heldigt nok, for det ville ikke have været sjovt, var hun gået i selvssving. Det fremgår ikke tydeligt her, men hun var en mega-stor hest, og folk gloede altså lidt, når man kom spadserende med hende i Dyrehaven. Hun elskede at gå tur, og jeg nød hende meget.

Da hun blev pensioneret fra væddeløb, efter en fantastisk karriere, blev hun avlshoppe på Stutteri Hjortebo og har nu tre sønner. Good One (Academy Award) som har løbet på Klampenborg flere gange og Good Too (Appel Au Maitre), som løber på Klampenborg på lørdag. Good One er, som mange ved, brun, og han stod også sin første tid hos os, og ham tog jeg mig også en del af. Good Too har jeg kun set fotos af som føl, og jeg glæder mig til at se ham i virkeligheden, og jeg kan så her afsløre, at han er skimmel som sin mor. Og så er der en åring efter Center Divider – Good Fella.

Med denne lille baggrundshistorie får I programmet til lørdag.

P.S.: For jer der ikke er på Facebook, så husk, at der er det lille hjerte under indlægget, hvor I kan synes om.

Tags: ···

One Comment so far ↓

Leave a Comment