Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

SOC 2017 – Guiseppe Piazzi (IRE)

August 9th, 2017 · No Comments · Foto, Klampenborg, Skandinavian Open Championship (Gr. 3)

Det har været en lang weekend med 2x storløb, og flere andre højt profilerede undervejs også. Det tager på kræfterne og ikke mindst kameraerne. Nå, men så længe, der kommer en masse godt ud af det, så klager jeg nu ikke (ret meget) over det. Problemet er tid og kræfter, for jeg tror ikke, folk ved, hvor tidskrævende det er, at ordne alle de fotos. Men jeg prøver, og nu har jeg lidt om Scandinavian Open Championship (L) gr. 3, som ikke overraskende blev vundet af Guiseppe Piazzi (IRE) redet af Oliver Wilson.

Alle hestene i dette løb, er det “tunge selskab” og alle kunne i princippet have vundet det, men Guiseppe har lige den berømte X-faktor, der hedder en afstamning noget udover det sædvanlige her. Det er ikke altid nok, hvilket vi også har set. Der er så mange faktorer, der skal passe, men her gik det så som ventet.

Nu var der kun 8 heste med, og det gør, at løbet ikke går hen og blive en rodet affære, hvor der i stor stil skal kæmpes om pladsen, og det gør da også sagen lettere. Langt henad vejen fulgtes de også pænt ad, og det var faktisk meget lige, men op gennem opløbet afviste Guiseppe alle angreb, omend der blev hårdt forsøgt fra alle sider.

Udover dette løb, var det iøvrigt en helt fantastisk weekend for Oliver, men det vender vi tilbage til i Derbyindlægget, som er undervejs også.

Guiseppe Piazzi (IRE) – brun hingst (Galileo-Belesta), ejet af Majken og Flemming Velin, Trænet af Flemming Velin og blev redet til sejr af Oliver Wilson før Eye In The Sky/Mark Larsen og Jubilance/Elione Chaves

Der kommer også mange flere fotos på Facebook fra hele dagen!

Tags: ······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment