Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Sverige, så Danmark – Mark’s Derbyweekend

August 27th, 2017 · No Comments · Dansk Derby, Foto, Norsk Derby, Skandinavian Open Championship (Gr. 3)

Mark og Eye In The Skye (IRE) havde en god dag på SOC dag, og fik en flot 2. plads

Og jeg kunne her tilføje i dag Norge. Det blev foreløbig en trio af Derbyer og løb på Derbydage. Men tilbage til den danske del, den svenske har jeg allerede skrevet om her.

Det startede lørdag, hvor Mark skulle ride Eye In The Sky (IRE) i Scandinavian Open Championship. På dubberne var den ihvertfald allerede i paddocken, hvor den sprang sådan rundt, at jeg personligt blev helt nervøs for, om den nu overhovedet kom ned. Det gjorde den, og gik rigtig, rigtig godt, og Mark endte på en 2. plads. Så det var en fantastisk “debut” på Klampenborg.

Desværre fortsatte de gode takter ikke om søndagen, som var ridt på Mikklus Makklus (SWE) i Dansk Derby. Hesten havde ifølge alle en god chance og var også en af favoritterne. Det havde nogen så glemt at fortælle den, for den nægtede pure at gå i startboksen. Ikke om de kunne få den ind og således endte det med, at den blev bortvist og Mark slet ikke kom ud og ride Derby. Møgærgerligt. Ikke kun for ham, men i særdeleshed for hestejeren også og træner, der har lagt arbejde i at nå dertil. Men det med boksen skal der så arbejdes mere på åbenbart. Øv!

I dag havde Mark ridt på New Man (NOR) i Skandinaviskt Mesterskab for to-åringer, hvor han ikke blev placeret, og så i Derbyet på Kildare (IRE), som endte på en 4. plads.

Nu er spørgsmålet så, hvad det næste er, for jeg håber da ikke, vi skal vente helt til næste Derbydag før vi ser Mark igen. Men sidst, jeg luftede Klampenborg gik der jo ikke mange øjeblikke før han var der, og det kan jeg jo kun håbe på, igen er tilfældet.

Der er stadig masser af fotos fra begge løbsdage, jeg mangler at ordne. Jeg skal lade vide herinde, når de er uploadet til fotoalbum, hvor de så alle vil kunne ses. Hvis du er på Facebook, kommer der nogen der også.

Mark og Mikklus Makklus (SWE) på vej til start

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment