Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Auktionsløb og Skandinavisk Grand Prix

September 17th, 2017 · No Comments · 2-års løb, Avl, Dansk Galops Auktionsløb, Foto, Skandinavisk Grand Prix

Vinder af Auktionsløb 2017: Chivas fuks hingst (Appel Au Maitre – Green Otopia),opdrættet af Kjems Racing, ejet af Takathem Racing I/S, , Trænet af Niels Petersen, Norge, og redet til sejr af Per-Anders Gråberg

Skandinavisk Grand Prix 2017: Karmastrikesback brun vallak (Academy Award – Blizzard Queen), Opdrættet af Stutteri Hjortebo, ejet af 360 North Horse Racing A/B, Trænet af Niels Petersen (Andrew Kidney) og blev redet til sejr af Per-Anders Gråberg

Efter Auktion, følger Dansk Galops Auktionsløb helt naturligt. Sådan er det hvert år. Dog var det faretruende nært, at løbenen kunne blive aflyst, for det var en bane, der krævede svømmefødder. Det var en mildt sagt krævende bane. Jeg takker personligt for, at der ingen uheld blev. Faktisk blev alle løbene afviklet superfint, selv dem med flagstart.

Set i det lys, var det helt fint, at Niels Petersen fik hammerslag på en bror til Chivas på Åringsauktionen, også opdrættet af Kjems Racing, men med Binary File som far. Den Kickerklon, jeg har nævnt her. Den kostede den nette sum af 290.000 kr.

Dagens andet hovedløb, var Skandinavisk Grand Prix, og også dette stod Niels Petersen for, men dennegang var det den svenske gren, varetaget af Andrew Kidney. Som så mange gange før, var det Karmastrikesback, der stod for sejren på Klampenborg for denne gren af forretningen. Han stortrives på græsset og vandt meget fint, foran Efesos/Elione Chaves og Stinger/Carlos Lopez.

Der kommer flere fotos, af dagens andre deltagere/vindere på Facebook.

Tags: ········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment