Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Danske vindere på Bro Park 22. september 2017 – og hvordan man ødelægger en storløbstransmisson

September 23rd, 2017 · No Comments · Avl, Bro Park, Foto

Möller Bil 2-års Maiden – Silver Seas sk. hp (Pour Moi – Silvertown), opdrættet og ejet af Stald Seaside, trænet af Søren Jensen, og redet til sejr af Nicolaj Stott foran Broadway/Oliver Wilson (også Danmark) og Louranga/Carlos Lopez

Breeders Trophy Juvenile – Baltic Exchange sk. hp (Appel Au Maitre – Lady Clementine), opdrættet og ejet af Stald Seaside, trænet af Søren Jensen og redet til sejr af Nicolaj Stott foran Snake Lake/M. Rodriguez og Queen Lilly/R. Oliviera

Breeders Trophy Sprint – Prime Red fuks hp. (Victorious Soul – On Line), opdrættet og ejet af J. & J. Schlawitz, trænet af Bettina Andersen og blev redet til sejr af Oliver Wilson foran Barny/F. Janetsky og Pistol/E. Chaves

,

Breeders Trophy Stayer – Efesos sk. h (Royal Experiment – Salida), opdrættet af Stutteri Nova, ejet af Odessa Racing Club, og trænet af Bent Olsen og blev redet til sejr af Elione Chaves foran Dallas/Per-Anders Gråberg og Swan Black/M. Rodriguez (også Danmark, ligesom 4. pladsen også var Falisan/Oliver Wilson)


Stort tillykke til alle aftenes vindere som var:

Skogsracet – Oh Mambo Boy/T. Henrikskson

Breeders Trophy Mile – Appelina/J.-E. Neuroth
Breeders Trophy Consolation – Muteki/M. Smith

Breeders Trophy – Mikklus Makklus/C. Lopez


Der var storløbsaften på Bro Park. Selv havde min egen stald også heste til start, men uanset, ville jeg have siddet klar til at se.

Jeg tændte computeren i forventning om en dejlig aften med galop, ganske som jeg elsker det, samtidig med, at jeg ordner fotos. Jeg burde efterhånden være klogere, men nuvel….jeg glemte tidligere tiders kvaler i begejstring et øjeblik. Hvor dumt var det lige….!

Det første løb, var på Ekstrakanalen på Dantoto. Så langt så godt, og de 2 næste også som i parantes bemærket var et araberløb og så et montëløb. Så uden varsel forsvandt løbene fra Bro Park, og hvis man ikke ledte højt og lavt og efterhånden burde kende Dantoto og ATG’s kaos, så havde jeg aldrig fundet frem til at se løb igen den aften. Det viste sig, at de blev sendt fuldstændig forskudt på Sveriges kanalen!! Men hvem kunne vide det? De oplyste ikke om det, og alt hvad der hed trænerinterview og sejrstransmission, kunne vi da kigge i vejviserne efter. Dårligt var løbene omme før vi selvfølgelig skulle se afcantringer og kommentarer eller en tom bane fra Kalmar! Det var under al kritik – igen, igen! Det eneste løb, der ikke blev eftersendt var hovedløbet, men heller ikke her, fik vi næsten lov at se hestene komme over stregen. Dette i parantes bemærket, en aften, hvor der løbes om flere milioner kr. Det var simpelthen endnu en skandale fra den kant.

Nogen mente at det blev bedre næste år, når det bliver STV, der skal transmitere. Et er stikkert, det kan dælme kun blive bedre. Jeg forstår ikke, at ingen gør noget ved det. Jeg og mange andre, har flere gange skrevet til Gud og hver mand og ingen lytter eller endda gider svare. Jeg kan kun håbe, at nogen gider slå i bordet. Det må være muligt, at lave en galopkanal eller gerne flere. Løbene fra Århus, var der jo også i går. Dem fandt jeg aldrig ud af, om man kunne se. Dansk Galop og Galopbanen burde efter min mening have en side, som den Svensk Galop har, så ALLE løb,der bliver vist i en uge vises derinde, incl. programmer et. Det svenske set-up den vej rundt, er meget bedre.

På den danske side, skal man godt nok være ihærdig for at finde information om hestene. Det burde være dem, der er i centrum. For “surprise, suprise”, det er dem, vi er der for, og dem der gør, at der overhovedet er en bane. Men det er der så nogen, der ikke har opdaget eller forstået……desværre!

Nok om det, men det var med fare for mit blodtryk, at jeg prøvede at se galop i går. Og det er ikke første gang, og bliver formentlig heller ikke sidste, som alting går.

Tags: ················

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment