Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

York Sales and Program/race card 16. september/16th. September 2017

September 12th, 2017 · No Comments · Avl, Foto, Klampenborg, Program, York Stutteri

Karmastrikesback og Stinger kæmper om æren i Breeders Trial 2016 – spørgsmålet er om vi får sådan en kamp på lørdag – de skal i samme løb igen, så det bliver spændende. Med Auktionen in mente, er de begge opdrættet på Hjortebo

Det bliver en travl weekend. Først er der auktion og så er der løb om lørdagen. Jeg regner bestemt med at deltage i begge, og her har du program til begge:/It’s going to be a very busy weekend. First there’s the auktion and then racing Saturday. I’m counting on participating in both and here you have the race card and the Catalog for the auktion:

Katalog/Catalog:Scandinavian Open Yearling Sale 15. September 2017

And everything about the auction here.

Program/Race card Klampenborg 16. September 2017

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment