Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Farvel til en favorit – Falconet

October 4th, 2017 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg

Det er med tungt hjerte, at jeg her til aften, efter en ellers god dag, læser på Galopsport, at vi har måtte tage afsked med Falconet.

Nu er det ikke sådan, at jeg har haft noget personligt forhold til ham, slet ikke. Og desværre er jeg lige ved at sige, for jeg har altid synes, at han var fantastisk. Hans løbsmæssige meritter, kan ses på Galopsport, men det er ikke dem, jeg som sådan vil fokusere på. Udover dem, var han bare en helt igennem imponerende hest, ikke mindst bare på grund af sin størrelse og blotte fysik. Derudover havde han en fantastisk udstråling, som jeg også synes kommer til udtryk på disse fotos, som alle er taget på, hvad der blev hans sidste løbsdag den 19. august.

Sidst men ikke mindst, ved jeg af personlig erfaring, hvordan de her gamle kæmper påvirker en, og hvor store personligheder, de kan være. Det er jeg slet ikke i tvivl om, at Falconet var. For selvom jeg ikke som sådan har haft noget med ham at gøre, har jeg dog hilst på ham ofte og sådan noget, kan godt fornemmes. Derfor ved jeg, hvor kede af det, alle der har haft med ham at gøre er nu. Også selvom det var bedst for ham, for det gør ham jo ikke mindre savnet. At vi andre og mange på banen også kommer til at savne ham, er en helt anden snak. R.I.P.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment