Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Brandene (Lilac Fire) i Californien, USA – kan du hjælpe?

December 9th, 2017 · 2 Comments · International, Nyheder/I avisen

Er der noget, jeg altid har været skrækslagen for, så er det ild. For kort tid siden, var jeg i en situation, der let kunne have betydet, at jeg var endt i noget skrækkeligt i den retning. Gudskelov skete det ikke. Det gjorde det så i Californien for 2 dage siden, hvor en ildstorm brød ud.

Som mange måske ved, så ligger der også her væddeløbsbaner, og dermed stalde. Der er omfattende skader og flere anlæg er brændt til grunden, ligesom man måtte slippe hestene løs for at prøve at redde dem. Nogle er reddet, men selvsagt skadet og der er massivt brug for hjælp.

Den slags er altid hjerteskærende og en hesteveninde, har arbejdet netop her og er selvfølgelig sønderknust over, hvad overgår heste og mennesker, hun kender og har bedt om, at vi hjælper hvor og med hvad vi kan. Nu gør jeg min lille de, og har du mulighed, så kan du se nedenfor, hvordan.

Jeg vil her oversætte noget af det, der står på GoFundMe-siden, der er oprettet af Alexis Garske, som er en af de ansatte i samarbejde med ledelsen af Santa Anita Park, The Stronach Group og The Del Mar thoroughhbred Club.

Efter den tragiske ildebrænd Lilac Fire, på San Luis Rey Downs Training cEnter in Bonsall, Californien den 7. december overvældede den lokale væddeløbsverden, er der mange berørte heste og mennesker som har desperat brug for hjælp. Industrien har været fantastiske til at hjælpe i helt uset grad i disse tragiske omstændigheder og vi vender os til samfundet omkring os igen for at bede om hjælp, hvor det er desperat nødvendigt. Rigtig mange har tilbudt deres umiddelbare assistance og mange flere har ikke mulighed for at være der, men vil gerne bidrage, hvordan de end kan. Denne GoFundMe side, blev oprettet netop af den grund. Ligemetet, hvor du er så vil det være muligt at tilbye hvilket som helst beløb som vil gå 100% til ofrene for Lilac Fire. Foder, strøelse, tæpper og mange andre hverdags fornødenheder er stadig nøvendige både til mennesker og heste og bidrag til medicinsk behandling, boliger og andre helt grundlæggende nødvendigheder.

Hvis du vil hjælpe, så kan du gå til siden her, eller trykke på foto øverst:

GoFundMe side til hjælp for ofrene i Calinfornien

Artikler:

9th. Deccember – Daily Mail Online – At least 25 race horses worth hundreds of thousands of dollars perish in California wildfires which have forced 230,000 to flee their homes

Tags: ···········

2 Comments so far ↓

Leave a Comment