Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Hingsteføl: Binary File – Miss Valuev

March 2nd, 2018 · No Comments · Avl

Tirsdag nedkom Miss Valuev (Pistachio) med et hingsteføl efter Binary File. Miss Valuev er blandt andet vinder af Pompøs Cup og 2. i Breeders Cup Trial før hun blev mor først til My Nephew (Binary File) i træning hos Hanne Bechmann, og My Shy Girl (Kahyl), som er i træning hos Bettina Andersen. Derudover en hoppeåring (Kahyl) fra sidste år.

Umiddelbart, ser den lille ikke ud til at blive skimmel. My Nephew er brun, og My Shy Girl er skimmel, ligesom hoppeåringen fra sidste år. Men sød er han helt sikkert. Tillykke til Bechmann’s med en fin lille, som jeg glæder mig til at se, når vejret bliver lidt mere samarbejdsvilligt. Fotos: Hanne Bechmann

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment