Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Igang – Første løbsdag 2018

April 27th, 2018 · 1 Comment · 3-års Maidenserien, Åbningsløb, Amatør/lærlingehandicap, Foto, Klampenborg

Nicolaj Stott vinder 3-års Trial med Tante Tove

Lea Olsen vinder Lærlinge/amatørhandicap med Doc Martin

Se venligst her for info om brug af foto!

Klik nedenfor, for at se mere:

Per-Anders Gråberg vinder HC Container Åbningsløb på Captain Morgan for Flemming Poulsen

Oliver Wilson vinder den første af 2 sejre for sin mor Bettina Andersen i Galopshop Handicap med Dreamrun

Sejr nummer 2 med Red Beauty i Altapay 3-års Maidenserien

Mariyna vinder 3-års Maidenserien B under Maikel Navarez for Fransisco Castro

Houdinithemagician viste under Ina Veronika Toverud, at han faktisk godt kan vinde for sine ejer og træner Maria Quist Ladefoged

Så kom vi igang med sæssonen 2018 og i den andledning synes jeg, der skulle lidt ekstra på bloggen. Det var jeg lige ved at fortryde, for det tager meget længere end jeg altid tror, det gør. Det her har taget mig siden sidste lørdag og få fixet, og nu har vi altså næste løbsdag i morgen.

Så tro mig, det er ikke uvilje, men begrænsede kræfter, og andre ting også, så er det altså umuligt at følge med. Vi får se, hvordan i morgen.

Til gengæld gik første løbsdag rigtig fint. Og ingen uheld, hvilket jeg altid er meget taknemmelig for. Der var mange fine væddeløb. To sejre til Bettina Andersen og Oliver Wilson med Dreamrun og Red Beauty. En superdejlig sejr til Flemming Poulsen med kæmpestore Captain Morgan, en enkelt sejr til det svenske til Fransisco Castro med Mariyna, der dog er dansk ejet. Og så kom der en sejr, jeg næsten var lige ved at synes, var den bedste – nemlig Maria Qvist Ladefoged’s sejr med Houdinithemagician, som voldte hende hovedbrud sidste år, fordi han ikke ville i startboks, men han kan altså godt. Det var rigtig dejligt at se.

Vejret var også godt, omend der var en strid blæst, som var ganske generende en overgang. Men solen kom og i det hele taget en okay dag. På banesiden var der flere ting, der klart kan strammes op på, så det må vi så se om sker.

Der kommer flere fotos på facebook, og nogle er klar, men jeg venter til der er flere. Så stay tuned! Læs venligst her vedrørende brug af fotos!

Tags: ·····················

One Comment so far ↓

Leave a Comment