Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

På kanten af Klampenborg opstart

April 15th, 2018 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg, Program

Christel Preuthn på Electra Art (IRE) (Excellent Art-Da ruliyya)

Cecilie Johnsen på Heart Of Stone (GB)

Heart Of Stone (GB) – (Showcasing-Music In Excile)

Isabelle Lind på Valde (Special Quest-La Sabana)

Lige om lidt starter sæssonen. Vi synes altid, der er lang tid til, når vi lukker ned og alligevel synes jeg nu, på trods af vejret, at det er gået hurtigt med at vi “er her igen”. Ikke et ondt ord om det, for også jeg glæder mig da.

Det kan læses, at der er flere nye tiltag på banen her ved denne sæssonstart, og selvom jeg om nogen ikke er glad for ændringer, så kommer der også nogen her. Der bliver formentlig ikke så mange fotos som vanligt, for jeg prøver at få styr på det enorme lager, jeg allerede har liggende.

Og det går også ret godt synes jeg. Så der bliver ihvertfald ikke flere fotos end sidste år, så meget kan jeg love. Og nu vi så er ved det. Vær sikker på, at jeg gør, hvad jeg kan. Stod det til mig havde jeg 48 timer på et døgn, og ville sikkert stadig ikke kunne nå, det jeg gerne ville. Faktum er, som jeg også er inde på her, at jeg bare ikke har de kræfter, der skal til for at nå det hele.

Dertil kommer jo, at det her er helt frivilligt, og at jeg altså også har 2 andre blogs, som også skal passes. Så har jeg fotos af dig, så kommer de og hvis ikke her, så på facebook, og hvis ikke det, så bliver de uploadet til online fotoalbum, som jeg skal skrive noget om snarest også. Og der vil også alle de andre ligge. Der er fotos fra år tilbage, jeg stadig ikke har fået sorteret og uploadet. Før jeg lærte begrænsningens fine kunst. Jeg skal sørge for, at jeg giver besked, når jeg uploader noget og en løbsdag er færdig, og kommer de på facebook, så ser I det jo helt automatisk, følger I siden. Vid også, at jeg tilstræber, at det ikke er de samme fotos, der vises her, på facebook og på Instagram.

Vil I støtte mit arbejde (mange har ingen ide om, hvor stort et arbejde, der ligger bag), og glæde mig, så del mine indlæg her, del fotos og indlæg på facebook med del knappen (lad være at kopiere) og brug gerne mine fotos som profilfoto ved hjælp af den indrettede funktion på facebook. Vil du gerne bruge som headerfoto, bedes du kontakte mig, for det er ikke altid fotos egner sig til det, og det kræver en højere opløsning. Læs iøvrigt her og tilhørende links. Er du i tvivl, så spørg, og jeg skal selvfølgelig svare.

Jeg håber, vi får en dejlig sæssonstart og sæsson iøvrigt, og at vi er forskånet for alvorlige uheld og skader på både mennesker og heste. Jeg uploader programmet til første løbsdag her så snart det kommer. Til sidst minder jeg lige om, at de der ikke er på Facebook (hvilket iøvrigt vil anbefale, da det er der, der sker mest), kan synes om indlæggene på det lille hjerte nedenfor til venstre.

Programmet til åbningsdagen den 21. april finder du her.

Tak fordi, du læste med. Hvis du synes om indlægget så del det gerne, ved brug af knapperne nedenfor. Undlad venligst at kopiere fotos og læs her om brug af fotos.

Søs Kühlmann på Monte Carlo -(Pistachio-Miss Moet)

Tags: ·············

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment