Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Sæssonstart, lister og program

April 10th, 2018 · No Comments · Bro Park, Foto, Jägersro, Jydsk Væddeløbsbane, Program

Foto fra Jägersro 28. juni 2017

Det begynder at ligne noget nu. Vi har haft staldrundgang, og der har allerede været en løbsdag på Jågersro. Det er der igen i morgen. Og her i Danmark står en sæssonstart på Jydsk Væddeløbsbane for, den 15. april og bliver således den første bane i Danmark til at afholde løb.

Bro Park har ellers måtte aflyse hele to gange, men nu ser det endelig ud til at lykkes. Også her i Klampenborg, arter vejret sig endelig og begynder at ligne et rigtig forår. Så det satser vi på fortsætter, og at vi kan opretholde sæssonstart den 21. Men alt afhænger her også af banens beskaffenhed. Foreløbig får i disse lister og programmer.

110418 – Program Jågersro

160418 – Startliste til Jydsk Væddeløbsbane

180418 – Program Bro Park

Tags: ·

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment