Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Staldrundgang på Enghavelyst 2018

April 8th, 2018 · 1 Comment · Enghavelyst, Foto, Klampenborg

Rafael fejer igen, igen vand væk fra gårdspladsen, der blev vasket en del ben/hove i løbet af morgenen

Gæsterne begyndte at komme, og der kom flere, men desværre ikke, så mange som ønsket

Lene Holmbæck med Carolus (Pistachio-All For Love) en af de mange smukke grå

Thea Raarup med Biljou

Bijou fik lov at komme på folden efter alle var gået og nød solen i fulde drag, ligesom vi andre, som også trak tiden ud

Et helt sikkert tegn på forår, er den årlige staldrundgang hos trænerne i Klampenborg arrangeret af Hesteejerforeningen. De tager dem fra en ende af, og skiftes gerne til, hvilken ende, de starter i. Vi ligger sådan lidt midt i det hele, så vi er nogenlunde samme tidspunkt hvert år. Det er så for os på Enghavelyst mere et spørgsmål om, hvem af os der starter, Hanne Bechmann eller Søren Jensen.

De var forsinkede i år, og vi ventede, og ventede, men til sidst dukkede en lille “forkølet” flok op. Det er blevet tiltagende mindre år, for år med deltagelsen. Et faktum der helt sikkert ikke har hjulpet, er at man i “sin visdom” havde Kick-off party dagen før. Der er masser af muligheder inden sæssonen starter, for at holde den fest. Hvorfor skal den så ligge dagen før et arrangement, der dog handler om, det Galopbanen burde handle om, nemlig hestene, og et man ved starter tidligt. Det er vi vist en del, der spørger os selv om, når det kunne ligge på alle mulige andre dage.

Endnu bedre, måske om aftenen, når man har set alle de smukke heste og alligevel har hilst på nogen af menneskerne der. Det var måske værd at huske næste år, hvis ikke vi skal stå i den situation, at vi skal aflyse staldrundgangen på grund af manglende deltagelse. For der ligger altså også arbejde bag, at fremvise hestene og alt iøvrigt er så pænt som muligt. Så en ide til fri afbenyttelse.

Søren startede “ballet” i år og havde utroligt mange fine heste. Men som værende på Enghavelyst flere gange om ugen, var det ingen overraskelse for mig, men det er altid noget andet at se dem vist frem. Han har endda så galt overgået os i grå heste. Han har i øjeblikket hele 7!! Den ene smukkere end den anden. Det højeste antal, vi har været oppe på er 5 på en gang. Og i skrivende stund har vi 3. Men at der er hele 10 ialt på Enghavelyst, kan godt gøre en lidt forvirret indimellem, om hvem der er hvad. Det begynder at hjælpe på det nu, at skelne dem fra hinanden.

Vi var efter, og vi har jo ikke helt så mange, så de blev alle vist frem. Selv havde jeg æren af to heste Momento Carlras (2 år) og Screwbox Carlras (4 år). Alle – også Sørens heste, opførte sig eksemplarisk, det jeg så, så en vellykket dag, hvor solen var fremme. Noget alle satte pris på, for det har godt nok været en mega-kold og trist fornøjelse nogle år, men i går var det perfekt bortset altså fra deltagerantallet. Der må strammes op. Samtidig tak til dem, der kom og så vores heste, som vi ligger meget arbejde og kærlighed i.

My Nephew stod også længe ude i solen efter han overgav folden til Bijou. Det elsker han, og det er noget vi ofte gør om sommeren

Tags: ······

One Comment so far ↓

  • Thea & yndlingshesten | deborah.dk

    […] pladask for en hest, da hun kom, og det var så Bijou, som det ses ovenfor. Vi hyggede os efter staldrundgangen i solen og jeg tog de her. Jeg tror ikke, jeg behøver sige mere, end bare lade fotos tale for sig […]

Leave a Comment