Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Læs venligst/Please read!

May 28th, 2018 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg

Søs Kühlmann med Carolus

PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH VERSION!

Er fotos andre steder end vist af mig, er det fordi folk har fået lov specifikt og betyder IKKE, at alle andre bare skal kopiere. Jeg kan ikke forstå, at det er så svært! Forklaring nedenfor igen

Jeg synes, jeg giver mange fotos og spørger folk, om de må bruge bruge dem får de meget ofte lov. Jeg har udstukket reglerne for deling (IKKE KOPIERING) meget tydeligt synes jeg, og jeg bliver sgu ked af, når folk så bare vader henover mig og bare bruger.

Er fotos andre steder end vist af mig, er det fordi folk har fået lov specifikt og betyder IKKE, at alle andre bare skal kopiere. Jeg kan ikke forstå, at det er så svært! Og er nogen i tvivl så spørg mig. Der er en mening med, hvor og hvordan jeg bruger fotos og hvor de er. Det skal jeg ikke stå til regnskab for, men bare bede om, at det respekteres. Ellers ender det med at blive de få, der ødelægger det for de mange, der godt kan forstå det.

Fotos i fotoalbum PÅ FACEBOOK kan bruges (kopieres uden ændringer) på Instagram! IKKE dem fra bloggene (del venligst indlægget)!

Så kort kan det siges. Læs venligst indlægget om copyright IGEN, hvis der er noget, du ikke kan forstå og ellers så spørg mig.

På forhånd tak!

Please see English version unterneath!

ENGLISH:

If the photos are other places than shown by me, it’s because people specifically has permission, and is not carte blanche for all the rest of you just to compy. I don’t understand, that it is that difficult. Explanation unterneath again

I think I give out a lot of photos and if people ask, they ususally get permisson to use my photos. I have outlined the rules for sharing (NOT COPYING) very clearly and I get upset, when people just disrespect me and use to their hearts content.

If the photos are other places than shown by me, it’s because people specifically has permission, and is not carte blanche for all the rest of you just to compy. I don’t understand, that it is that difficult. And if in doubt please just ask. There is a clear purpose in how and where I use the photos and where they are. I don’t need to explain that to anyone, but just ask that you please respect it. Otherwise it’ll end up being the few “rotten apples” ruining it for all the large numbers who are fully capable of understanding.

The photos in the albums on FACEBOOK can be used (copied without any changes) on Instagram not the ones from the blogs (please share the entries)

It is really that simple. Please read The entry about copyrigt AGAIN, if you have doubts or just ask me.

Thank you!

Tags: ··········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment