Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Søn, nevø og barnebarn – endnu en ny generation

May 6th, 2018 · No Comments · Amatør/lærlingehandicap, Foto, Klampenborg

Det er ikke mere end en uge siden, vi var inde på endnu en ny generation i sporten. Denne uge skal jeg til det igen.

Ganske som Thore, har Mikkel, som det her indlæg handler om, fået sporten ind med modermælken. Og faktisk var der for Thore også flere links, end bare hans far, som jeg nævnte. For hans morfar er træner også.

For Mikkels vedkommende er det virkelig markant også, for han har en far og mor der begge har begået sig som både ryttere og trænere, og hans mor træner stadig heste. Derudover er han familiært tilknyttet også Jacob Johansen, som er hans fars bror. Jacob’s kone Teres Lindén (hendes pigenavn), var også en ferm jockey inden en skade, satte en stopper for hendes karriere. Ja og Jacob, han rider jo stadig for fuldt blus. For det ikke skal være lyv, så var Mikkels farfar (Jesper og Jacob’s far) også træner på Klampenborg. Så her kan man da i høj grad sige, at det det ligger til familien.

Mikkel har redet et pænt stykke tid nu, og tiden var kommet til, at han ville kaste sig over et løb også. Han fik en yderst respektabel 3. plads. Det bliver spændende at se, hvordan det går fremadrettet. Men herfra ihvertfald et tillykke med en vellykket debut på Indika (SWE) for træner Tine Hansen. Øverst ses Mikkel med sin mor Susanne inden løbet.

Tak fordi, du læste med. Hvis du synes om indlægget så del det gerne, ved brug af knapperne nedenfor. Undlad venligst at kopiere fotos og læs her om brug af fotos.

Tags: ·······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment