Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Breeders & 2000 Guineas

June 29th, 2018 · No Comments · 2000 Guineas, Breeders Consolation, Dansk Breeders' Cup, Foto, Klampenborg

Steinway på vej til sejr og med Ejere, trækkkere og jockey Martin Rodriguez efter sejr i Breeders Cup

Steinway (Appel Au Maitre-Acqualina Beauty) opdrættet af Stutteri Hjortebo, ejet af Galopkompagniet, Trænet af Søren Jensen og redet til sejr af Martin Rodriguez

Så var det tid til Breeders Consolation I (hingste/vallaker) og der var flere gode heste med. Men Öllegård Gren’s Agaton (SWE) tog sejren sammen med Ina Veronika Toverud

Agaton(SWE) – (Helsinki-Alice) er opdrættet af Eva C.S. Pettersson, ejet og trænet af ôllegård Gren og blev redet til sejr af Ina Veronika Toverud

Breeders Consolation II (hopper), tog My Legend sig af sammen med Oliver Wilson. En helt overlegen sejr, og igen en sejr også for Stutteri Hjortebo. Hvis du som jeg, og andre jeg talte med også, synes at Mylegend ligner Funny Legend, så kan der være noget om snakken. For hendes mor Creole Legend (Cajun Cadet) er søster til Funny Legend (Funambule)

My Legend (Binary File-Creole Legend) er opdrættet af Stutteri Hjortebo, ejet af Stald Guldborg, Trænet af Bettina Andersen og blev redet til sejr af Oliver Wilson

En stor dag, som der fra alles side ses frem til. Der der var rigtig mange spændende opløb, og så var der dem, der bare stak af. Særligt imponerede Steinway, der førte fra start til slut i Breeders Cup. En fantastisk flot præstation. Han har haft sine øjeblikke, men når han først er inde og løber, så er han en fantastisk hest, og det har han vist flere gange. Der lå meget arbejde og engagement bag dagens Breeders Sejr og jeg tror ærligt, alle var mega-glade på både ejere, træner(e) og jockey’s vegne. Sidste har redet Steinway det sidste år, og er selvfølgelig en stor del af succesen også.

Dagens sidste klassiker var 2000 Guineas, som Træner Marc Stott stod for. Samtidig var det en sejr for en lille opdrætter og ejer og det kan vi altid godt lide. Det var en fantastisk slutspurt, der simpelthen næsten tog Bijou/Lopez på stregen, det var samtidig endnu en sejr til Oliver Wilson og for avlshingsten Binary File. Hvorfor nævner jeg ham – det gør jeg fordi, han er far til min store kærlighed The Kicker, og fordi han er en hingst, der fortjener alt den omtale, der overhovedet kan presses ind

Princeton (Binary File Belvedere) er opdrættet af Thomas Dideriksen, ejet af Jens Andersen, trænet af Marc Stott og blev redet til sejr af Oliver Wilson.

©Horseracing.dk – all rights reserved!

Hvis du kan lide fotos/indlæg, så være sød at dele indlægget på deleknapperne, der er der til det samme og undlad venligst at kopiere fotos!

Tags: ····················

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment