Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Benny Jensen Memorial og 4. i træk

July 30th, 2018 · 1 Comment · Benny Jensen Memorial, Foto, Klampenborg

Nicole & Beatrice Marsing, med hunden Coco før Benny Jensen Memorial – løbet er udsat af dem, til minde om tidligere træner Benny Jensen

Jockey Manuel Martinez på Einsteins Folly (IRE) vinder Benny Jensen Memorial

Ejer & træner Sandie Kjær, Einstein & Manuel Martinez og trækker Michelle Gross

Sandie Kjær, Einstein, trækker Michelle og Nicole Marsing i vindercirklen, efter sejren

Det var aftenløb i lørdags til Benny Jensen Mindeløb. Det er et løb, der bliver holdt hvert år for afdøde træner Benny Jensen, udsat af hans datter Nicole Marsing og tidligere partner Beatrice Marsing. Løbet over 1600 m og der uddeles en vandrepræmie, udover de 35.000,- kr. til vinderen. En dejlig ide at ære en kær afdød på denne måde, men hvorfor står der ikke i programmet, hvem Benny Jensen var? Han var en stor figur i mange år på bane. Vi er rigtig mange, der husker ham, men nu når man har travlt med at trække nye mennesker ind på banen, så bør man også informere dem ordentligt, om det banen handler om, nemlig de mennesker og heste, det hele gerne skulle handle om.

Jeg havde talt med Sandie inden løb, og vi var enige om, at nu skulle jeg altså prøve at få nogle gode fotos af Einstein uden blinkers på. Det viste sig, at blive en opgave, gjort meget nemt i og med, at Einstein, gik hen og vandt løbet, som at klø sig selv i nakken.

Til lejligheden var jockey Manuel Martinez hentet ind fra Sverige, hvor han i øjeblikket rider for Fransisco Castro. Grunden til rytterskiftet fra Martin Rodriguez, som ellers rider fast for Sandie, er på den triste baggrund, at Martin er skadet. Heldigvis forventes han snart klar igen. Så det er godt nyt og man må jo så sige, at Manuel udnyttede sit ridt på bedst mulig vis, hvilket jeg er sikker på, kun glæder Martin, når det nu skulle være.

Jeg har næsten lige været på besøg hos Sandie, hvor jeg selvfølgelig også hilste på Einstein, og han er en absolut favorit. Ikke kun fordi, Sandie er min veninde, men fordi han bare er en fantastisk hest. Han har den berømte X-faktor. Helt bestemt.

Ikke nok med, at Einstein vandt, så er det hans 2. sejr i træk, så man må sige, han er i topform. Han ser også sådan ud, og han var ihvertfald i hopla, da jeg så ham hjemme. Derudover er det så Sandies 4. sejr i træk, så det er ganske fantastisk. Stor jubel. Med kun 2 heste i træning, er det flot scoret.

Einstein’s Folly (IRE) – (Whipper-Azra) og Manuel Martinez vinder foran Sliceoflife (GB)/Carlos Lopez og Miss Vordingorg (SWE)/Liam Doran. Einstein er ejet af Sandie og Kasper Kjær, er trænet af Sandie Kjær og opdrættet i Irland.

Herunder finder du nogle af dagens andre vindere. Tillykke til alle dagens vindere .

Vær venlig at dele indlægget og kopier ikke fotos i indlægget. Ønsker du at bruge fotos andre steder, så skriv til mig. Der kommer flere fotos fra dagen på Facebook, der kan bruges til diverse.

Please share this entry and do not copy the photos. If you want to use the photos in other ways please get in touch. More photos to come on Facebook, you can use for different things.

Miss Spectre (SWE) – (Medecian-Droit E Devoir) & Elione Chaves vinder dagens første løb

Miss Else (Final Appearance-Miss Lovely) & Sara Slot vinder Seven Fourlong Handicap

Ingen fotos fra løb 3, 4, 6 og 8

Alberone (IRE) & Jacob Johansen vinder Klampenborg Classic foran Captain Morgan & Jan-Erik Neuroth

Tags: ············

One Comment so far ↓

Leave a Comment