Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

5. januar 2019 Hingste på York

January 25th, 2019 · No Comments · Avl, Foto, York Stutteri

Tidligere stjerner på York

Wentworth(IRE)

Næste i rækken, er den nyeste – Hurricane Red (IRE), som stort set lige er blevet pensioneret fra sin fantastiske løbskarriere. Også han så fantastisk ud

Juniper Tree (IRE), som der kommer rigtig meget afkom af i næste sæsson, udover dem som har været ude

Endnu en smuk dreng – Wilshire Boulevard (IRE)

Jeg tror, det er en slet gemt hemmelighed, at Binary File (Nureyev-Binary) er jeg (og mange andre) helt tossede med. Det kunne man godt fristes til at tro, at han godt ved. Han var klart den af hingstene, der viste sig mest frem og var mest “gadedreng”. Han var så flot – ikke til at se, at han er 21 år gammel (31. marts). Heller ingen hemmelighed, at han er far til min dejlige The Kicker, som iøvrigt ligner ham helt utroligt. Men sådan generelt præger han ofte sit afkom meget. Også My Nephew, er han far til bl.a og han ligner ham også meget

Det var en dag med heste, heste og så flere heste. Men det er det bedste, jeg ved, så intet om det. Det er mere energiven, det kniber med. Men så måtte jeg sove, når jeg kom hjem og om søndagen – det kan jeg så afsløre, jeg også gjorde, for det endte med, at blive en lang dag, da jeg havde et stop mere, inden vi kørte hjemover – ja også hesterelateret.

Som beskrevet var der jo en lille sammenkomst på Enghavelyst først. Da det var ovre, kørte vi så videre op til York Stutteri i Hørsholm, for de havde lagt deres hingstefremvisning samme dag. Og det ville jeg ihvertfald nødigt gå glip af. Og eftersom der var så mange andre, der bestemt heller ikke ville, var det intet problem, at få et lift derop.

Der var som ventet mange mennesker, og jeg kender jo dem allesammen, for vi ses jo til alle arrangementer rundt alt det her, hele tiden og Gudskelov for det, for det er så superhyggeligt.
Det var Stud Manager Alexander Elsass, der stod for fremvisning af hingstene, og hans far Nick, som han har overtaget tøjlerne efter sådan helt bogstaveligt næsten, stod for at fortælle om hingstene. Det var måske det eneste klagepunkt (hvis jeg skulle finde et), for det var svært at høre, hvad Nick sagde, men man kan jo læse sig til det på websitet bagefter (iøvrigt nyt og meget flot).

De kom ud i den rækkefølge de er vist i ovenfor. Det var krævende lysforhold, men det gik. Og det lykkedes mig at få mindst et foto af hver hingst, men det var ikke lige let. Især Binary synes, at det med at stå stille eller bare gå, var voldsomt opreklameret, når man nu som 21-årig har chancen for at vise, at man har charme, selvtillid og lækkert hår. Som skrevet, så er han en stor favorit hos mange – også hos mig, men alle hingstene så vanvittigt godt ud og var faktisk meget velopdragne. Efter vi havde set de dejlige hingste, var der mulighed for noget spiseligt og en drink og gå rundt og kigge de dejlige hopper, der også står deroppe. Desværre havde jeg ikke helt så meget tid til det, lige den dag, jeg satser på snart at vende retur.

Hvem man iøvrigt vælger til sin hoppe, har jo mange grunde og handler ikke kun om det man lige umiddelbart kan se, og når det så er sagt, har vi jo alle forskellige ønsker og smag. Men der burde her været noget for enhver. Har du spørgsmål, kan du se kontaktoplysninger til Alexander og Karina på York.dk

Det er for mig altid en stor glæde at komme på York. Dels selvølgelig på grund af alle de dejlige heste, men også omgivelserne elsker jeg (især om sommeren klart nok). Og så Alexander og Karina’s (og også Nick og Kiddy’s) altid imødekommende måde at være på. Jeg håber snart, jeg får mulighed for en tur derop igen – nu kommer der jo snart føl i stride strømme, så de slipper ikke.

Tags: ·······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment