Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Føl ud af ny hoppe hos Bechmanns

January 17th, 2019 · 1 Comment · Avl, Foto

Meget kan man sige om Hanne og Jens Bechmann’s nye hoppe Charming Loza (GB), men punktlig er hun også. Præcis på dato nedkom hun med et fint, fint hingsteføl.

Hoppen købte Hanne og Jens, da de i december var i Newmarket for at kigge efter netop en ny hoppe. CHARMING LOZA (GB) f. 2014 (Lawman) blev købt og var allerede i fol med DECORATED KNIGHT (GB) (Gallileo). Hoppen har kun startet få gange som 3-årig. Udover at være utroligt smuk og punktlig, er hun også helt utroligt venlig, men passer godt på sin lille dreng. Så fin.

Hingsten Decorated Knight er det interessante løbsmæssigt her. Han har vundet gruppe 1 løb flere gange og i meget overbevisende stil endda. Så får lillen bare en brøkdel af den fightervilje, kommer det til at række langt. Decorated Knight’s mor er søster til Giant Causeway, som flere helt sikkert også har hørt om. Decorated Knight’s helsøster, var det dyreste hoppeføl solgt i 2018.

Jeg blev sendt på opgaven, at tage nogle fotos af den lille hingst i dag. Det var en opgave, der var lettere sagt end gjort, men vi endte dog med noget brugbart. En mørk, mørk stald og mørkt vintervejr er en udfordring for selv det bedste kamera. Der er grænser. Og efter omstændighederne synes jeg, det er blevet okay. Jeg glæder mig dog til at fotografere dem udenfor, når vi kommer dertil. Tillykke til Jens og Hanne med den dejlige hoppe og det vidunderlige føl, som så vidt vides, er det første efter hingsten, og hoppens første også.

Vil du se løb med Decorated Knight, ligger der flere på Youtube

Tags: ·······

One Comment so far ↓

Leave a Comment