Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Indvielse på Enghavelyst

January 8th, 2019 · 1 Comment · Diverse, Enghavelyst, Foto, Klampenborg

Stalden er blevet malet, og der er blevet sat mere lys op, ligesom nogle af tremmerne er blevet fjernet, så hestene, kan kigge ud. Noget de tydeligt sætter stor pris på. Hele foderrummet er også blevet lavet om, ligesom rytterstuen ovenpå. På nederste foto er det Momento Carlras og Daurehøj Carlras, der overvåger gæsterne

Liam med en af de heste, der blev vist frem – Why Not (Juniper Tree-Härkila)

Alle åringerne blev også studeret nøje, og de er også meget fine

Why Not og Liam

Nicolaj og That’s Why (lillesøster til Why Not). Begge Juniper Tree-Härkila

Liam og That’s Why

Det er altid rart at mødes, og få en sludder med andre hestevenner

Lørdag var store hestedag. Der var hele to arrangementer, jeg skulle deltage i. Først her på Enghavelyst, hvor Søren Jensen nu råder over begge stalde og har frasagt den øverste ved Enghavevej.

Der er blevet så fint i “min” stald, som jo før var Hanne Bechmanns. Søren havde indbudt til åbent hus for hesteejere og andre med tilknytning til stalden. Vi var en pæn forsamling og alle beundrede den nye stald og selvfølgelig hestene, som nu kan stikke hovedet ud og få en sludder. Noget de helt tydelig nyder meget. Også at kunne se hinanden sådan helt generealt, tror jeg på.

Ovenpå stalden, er der også blevet lavet om. Der er nu skabe i midten af lokalet en vask og stadig et bord vi kan sidde ved. Og så er der selvfølgelig også blevet malet.

Alt i alt en dejlig formiddag, og så var vi flere der mødtes igen til næste arrangement på dagen.

Tags: ········

One Comment so far ↓

  • Efter en lille pause | deborah.dk

    […] for nu her kort. Men det er altså ikke med min gode vilje. Men i det mindste fik jeg da både indvielse og hingstefremvisning med. Der gik ikke længe, så var jeg sløj igen. Spørg ikke om jeg er træt […]

Leave a Comment