Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

10 år med verdens dejligste hest 🇩🇰🎂🍾🎈🏇🥂🎉🇩🇰

March 25th, 2019 · No Comments · Enghavelyst, Foto, Ikke kategoriseret, Karlebo, Klampenborg

I dag har verdens dejligste Kicker fødselsdag. Han bliver 10 år. Ideelt set skulle jeg op og ønske tillykke, men jeg ser ham snart. Hans mor Hanne sørger for, at han får ekstra opmærksomhed på dagen. Den eneste opmærksomhed, jeg kan give ham i dag, er en hyldest her på siden. Og det fortjener han i den grad.

De fleste, der er i galop ved, at han var en fantastisk galophest, som på den konto har givet mange mennesker, rigtig mange gode oplevelser. Derudover har han været en dejlig lille ven for os alle i stalden, og jeg tror roligt jeg kan sige, at ikke mange kunne stå for Kickers charme.

Egentlig havde jeg ikke haft meget med ham at gøre, lige op til et tidspunkt, hvor det på en eller anden måde blev naturligt, at have mere med ham at gøre, og vi begyndte at gå vores ture i Dyrehaven. Det har jeg også gjort med andre heste, og det er altid hyggeligt, men med Kicker med noget ganske særligt. Han var den bedste ambassadør for “den farlige galophest” og selv små børn havde jeg ingen betænkeligheder ved at lade komme hen til ham. Og alle elskede ham. Desværre fik jeg aldrig taget fotos med ham og ungerne. Det var lidt dumt, men det er mange vi har hilst på, ligesom pensionistklubber og alle de sædvanlige, der kommer i Dyrehaven. Jeg savner min gåturven rigtig meget.

I stalden var og er han stadig sød og hyggelig, og elsker opmærksomhed. Når vi havde sammenkomst i stalden, stod han ofte i folden bare og kiggede, og han ville så gerne være med. Når vi var på vej ind, holdt vi gerne pause og han fik lov at hilse på alle, der havde lyst til at hilse på ham. Han stod gerne og hvilede på det ene bagben, fuldstændig afslappet og cool. Det samme kunne han iøvrigt finde på midt i Dyrehaven. Så dejlig.

Kicker er klog, han har lært at give kys og han har aldrig nogensinde, gjort mine til at bide i ansigtet. Det til trods for, at han ellers godt kan finde på det, fordi han ikke er vild med at blive børstet. Man kan komme afsted med det, uden at han gør, men så skal man kende “de hemmelige koder” for, hvordan det lykkes og det lærte vi jo efterhånden. Det er om at læse sin hest og Kicker er nem at læse og er meget fortællende, om hvad han synes og har lyst til og som nævnt, ikke har lyst til. Som jeg sagde til Hanne en dag, hvor hun spurgte, om ikke var moden til at komme ind fra fold “jeg spørger ham” og det kunne og kan man virkelig. Man er ikke i tvivl.

Jeg har kendt rigtig mange heste efterhånden og jeg har også kendt mange specielle og utroligt dejlige heste, som har sat sig spor hos mig. Helt i toppen af alle dem, er Kicker, fordi han bare er helt speciel. Det er svært at forklare, men alle os som kender ham, ved det og de fleste af os elsker ham.

Stort tillykke til dejlige Kicker med de 10 år i dag.

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield