Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

10 √•r med verdens dejligste hest 🇩🇰🎂🍾🎈🏇🥂🎉🇩🇰

March 25th, 2019 · No Comments · Enghavelyst, Foto, Ikke kategoriseret, Karlebo, Klampenborg

I dag har verdens dejligste Kicker f√łdselsdag. Han bliver 10 √•r. Ideelt set skulle jeg op og √łnske tillykke, men jeg ser ham snart. Hans mor Hanne s√łrger for, at han f√•r ekstra opm√¶rksomhed p√• dagen. Den eneste opm√¶rksomhed, jeg kan give ham i dag, er en hyldest her p√• siden. Og det fortjener han i den grad.

De fleste, der er i galop ved, at han var en fantastisk galophest, som på den konto har givet mange mennesker, rigtig mange gode oplevelser. Derudover har han været en dejlig lille ven for os alle i stalden, og jeg tror roligt jeg kan sige, at ikke mange kunne stå for Kickers charme.

Egentlig havde jeg ikke haft meget med ham at g√łre, lige op til et tidspunkt, hvor det p√• en eller anden m√•de blev naturligt, at have mere med ham at g√łre, og vi begyndte at g√• vores ture i Dyrehaven. Det har jeg ogs√• gjort med andre heste, og det er altid hyggeligt, men med Kicker med noget ganske s√¶rligt. Han var den bedste ambassad√łr for “den farlige galophest” og selv sm√• b√łrn havde jeg ingen bet√¶nkeligheder ved at lade komme hen til ham. Og alle elskede ham. Desv√¶rre fik jeg aldrig taget fotos med ham og ungerne. Det var lidt dumt, men det er mange vi har hilst p√•, ligesom pensionistklubber og alle de s√¶dvanlige, der kommer i Dyrehaven. Jeg savner min g√•turven rigtig meget.

I stalden var og er han stadig s√łd og hyggelig, og elsker opm√¶rksomhed. N√•r vi havde sammenkomst i stalden, stod han ofte i folden bare og kiggede, og han ville s√• gerne v√¶re med. N√•r vi var p√• vej ind, holdt vi gerne pause og han fik lov at hilse p√• alle, der havde lyst til at hilse p√• ham. Han stod gerne og hvilede p√• det ene bagben, fuldst√¶ndig afslappet og cool. Det samme kunne han i√łvrigt finde p√• midt i Dyrehaven. S√• dejlig.

Kicker er klog, han har l√¶rt at give kys og han har aldrig nogensinde, gjort mine til at bide i ansigtet. Det til trods for, at han ellers godt kan finde p√• det, fordi han ikke er vild med at blive b√łrstet. Man kan komme afsted med det, uden at han g√łr, men s√• skal man kende “de hemmelige koder” for, hvordan det lykkes og det l√¶rte vi jo efterh√•nden. Det er om at l√¶se sin hest og Kicker er nem at l√¶se og er meget fort√¶llende, om hvad han synes og har lyst til og som n√¶vnt, ikke har lyst til. Som jeg sagde til Hanne en dag, hvor hun spurgte, om ikke var moden til at komme ind fra fold “jeg sp√łrger ham” og det kunne og kan man virkelig. Man er ikke i tvivl.

Jeg har kendt rigtig mange heste efterhånden og jeg har også kendt mange specielle og utroligt dejlige heste, som har sat sig spor hos mig. Helt i toppen af alle dem, er Kicker, fordi han bare er helt speciel. Det er svært at forklare, men alle os som kender ham, ved det og de fleste af os elsker ham.

Stort tillykke til dejlige Kicker med de 10 år i dag.

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment