Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

10 Ă„r med verdens dejligste hest 🇩🇰🎂🍾🎈🏇🥂🎉🇩🇰

March 25th, 2019 · No Comments · Enghavelyst, Foto, Ikke kategoriseret, Karlebo, Klampenborg

I dag har verdens dejligste Kicker fÞdselsdag. Han bliver 10 Är. Ideelt set skulle jeg op og Þnske tillykke, men jeg ser ham snart. Hans mor Hanne sÞrger for, at han fÄr ekstra opmÊrksomhed pÄ dagen. Den eneste opmÊrksomhed, jeg kan give ham i dag, er en hyldest her pÄ siden. Og det fortjener han i den grad.

De fleste, der er i galop ved, at han var en fantastisk galophest, som pÄ den konto har givet mange mennesker, rigtig mange gode oplevelser. Derudover har han vÊret en dejlig lille ven for os alle i stalden, og jeg tror roligt jeg kan sige, at ikke mange kunne stÄ for Kickers charme.

Egentlig havde jeg ikke haft meget med ham at gĂžre, lige op til et tidspunkt, hvor det pĂ„ en eller anden mĂ„de blev naturligt, at have mere med ham at gĂžre, og vi begyndte at gĂ„ vores ture i Dyrehaven. Det har jeg ogsĂ„ gjort med andre heste, og det er altid hyggeligt, men med Kicker med noget ganske sĂŠrligt. Han var den bedste ambassadĂžr for “den farlige galophest” og selv smĂ„ bĂžrn havde jeg ingen betĂŠnkeligheder ved at lade komme hen til ham. Og alle elskede ham. DesvĂŠrre fik jeg aldrig taget fotos med ham og ungerne. Det var lidt dumt, men det er mange vi har hilst pĂ„, ligesom pensionistklubber og alle de sĂŠdvanlige, der kommer i Dyrehaven. Jeg savner min gĂ„turven rigtig meget.

I stalden var og er han stadig sÞd og hyggelig, og elsker opmÊrksomhed. NÄr vi havde sammenkomst i stalden, stod han ofte i folden bare og kiggede, og han ville sÄ gerne vÊre med. NÄr vi var pÄ vej ind, holdt vi gerne pause og han fik lov at hilse pÄ alle, der havde lyst til at hilse pÄ ham. Han stod gerne og hvilede pÄ det ene bagben, fuldstÊndig afslappet og cool. Det samme kunne han iÞvrigt finde pÄ midt i Dyrehaven. SÄ dejlig.

Kicker er klog, han har lĂŠrt at give kys og han har aldrig nogensinde, gjort mine til at bide i ansigtet. Det til trods for, at han ellers godt kan finde pĂ„ det, fordi han ikke er vild med at blive bĂžrstet. Man kan komme afsted med det, uden at han gĂžr, men sĂ„ skal man kende “de hemmelige koder” for, hvordan det lykkes og det lĂŠrte vi jo efterhĂ„nden. Det er om at lĂŠse sin hest og Kicker er nem at lĂŠse og er meget fortĂŠllende, om hvad han synes og har lyst til og som nĂŠvnt, ikke har lyst til. Som jeg sagde til Hanne en dag, hvor hun spurgte, om ikke var moden til at komme ind fra fold “jeg spĂžrger ham” og det kunne og kan man virkelig. Man er ikke i tvivl.

Jeg har kendt rigtig mange heste efterhÄnden og jeg har ogsÄ kendt mange specielle og utroligt dejlige heste, som har sat sig spor hos mig. Helt i toppen af alle dem, er Kicker, fordi han bare er helt speciel. Det er svÊrt at forklare, men alle os som kender ham, ved det og de fleste af os elsker ham.

Stort tillykke til dejlige Kicker med de 10 Ă„r i dag.

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment