Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Sæsonstart og programmer

April 24th, 2019 · No Comments · Foto, Jägersro, Klampenborg, Program

Daurehøj Carlras d.d.

Så blev det tid til sæsonstart. Som tiden løber. Selv har jeg været undergravet herhjemme i noget, der ligner evigheder grundet helbredsmæssige problemer. Heldigvis ser det ud til at lysne på den front nu. Endelig.

Altså var jeg i stalden i dag for første gang i dag. Jeg vil slet ikke ind på, hvor længe, det er siden sidst, men jeg vil til gengæld meget gerne ind på, hvor skønt, det var at se alle i stalden og hestene selvfølgelig.

Ikke mindst min yndling ovenfor. Han styrede direkte hen til mig, da han kom ind. Så dejligt, og jeg fik lov at børste ham og putte ham. Det var han godt tilfreds med. Det var også så meget, jeg gjorde det i hest, udover at trække en hest ind og give et dækken på og selvfølgelig give masser af kys og gulerødder. Det skal heller ikke undervurderes tænker jeg og alle vennerne virkede glade for at se mig. Jeg er ikke helt på toppen endnu, og så snart jeg laver noget, kan det mærkes, så jeg tager det stille og roligt. Daurehøj skal også starte på lørdag, hvorfor han også blev valget at vise her.

Der er mange spændende startere på årets første løbsdag. Særligt interessant er det også, at Flemming Velin har flere heste til start. Der er lagt op til mange gode løb. Hvor mange foto, der bliver må vise sig. Et erklæret mål hedder begrænsning i stor stil. Ikke mindst fordi, jeg ikke er hundrede procent endnu, men kender jeg mit selv ret, skal der nok blive “et par” stykker.

Jeg vil ile med at give jer programmet til på lørdag og også til på søndag på Jägersro, hvor der er storløb med en Premium Day, med mange spændende heste til start – også fra Danmark.

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment