Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Tak for i går – en fin åbningsdag

April 28th, 2019 · No Comments · Diverse, Klampenborg

Jeg vil bare sige, hvor dejligt det var, at se jer alle på banen i går. Jeg er ikke på toppen for tiden og af den grund, tog jeg ingen fotos undtagen nogle stykker med min mobil. Dem kan du finde på Instagram.

Hvornår tingene vil være tilbage til normal, er ikke til at forudsige, men jeg har intet valg, udover at respektere mit helbred og kan kun tage tingene meget roligt lige nu. Tro mig, ingen er mere ked af det, end jeg. Men det er altid opløftende og skønt at se jer alle. Så med lidt held, skulle I gerne løbe ind i mig, næste uge, med eller uden kamera. Vi får se.

Det var en fin åbningsdag, dog med et par løse heste mere end ønsket, men heldigvis kom ingen til skade. Der var det hele, dejlige opløbskampe, overlegne sejre, gamle venner der vandt og stjeerneestøv. Der manglede faktisk ikke andet end bedre vejr. Det var til gengæld langt fra det ønskede, men det endte dog tåleligt, i og med, at det holdt op med at regne og blæse, men stadig, det var koldt, og jeg kender mindst en, der havde fået for lidt tøj på. Men det gik.

Fotoet er mere for et syns skyld, men er Jacob Johansen på CAIPIRINHA (Academy Award-Miss Lovely) den 9. juni 2014. Gammelt, men stadig et godt foto. Jeg tænker, der ingen risiko er for, at jeg kommer til at kede mig. Der er stadig masser af fotos, der skal redigeres.

Tags: ······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment