Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Frankelafkom på Klampenborg

May 5th, 2019 · No Comments · Jockey Club Cup (L), Klampenborg, Sceptre Stakes

I går var det en af mine favoritdage. Med Jockey Club Cup, er man sikker på et fremmøde af de “tunge” drenge, ganske som i SOC, som også er en favoritdag. I går var ingen undtagelse. Noget dagen udmærkede sig ved, var hele to Frankelafkom. Vi har en stående på banen allerede, nemlig Learn By Heart (Memory/Danehill Dancer), som er i træning hos Bent Olsen. Endnu en kom så på besøg i går, og det er en hoppe, så derved adskilte den sig. Men jeg tænker, den er købt som sådan med planer om avl senere. Hoppen tilhører Chess Racing, som er førnævnte herinde, Benny Andersson’s (ja ham fra ABBA). Han var iøvrigt også på banen i går, for at se sine heste løbe. Hun hedder Sing A Rainbow (Beatrice Aurore/Danehill Dancer).

Learn By Heart (GB) skulle ud i Jockey Club Cup (L), som også trak mange andre prominenente navne, hvis vi taler hingste – Gallileo, War Front (x2), Footstepsinthesand, Rajsaman (x2), Dawn Approach og Elusive City. Hvordan det gik, vil jeg komme ind på i næsten indlæg.

Sing A Rainbow (IRE) skulle ud i løbet efter, som var Septre Stakes, hvor hun blev 2. Hende ser vi formentlig igen på Klapenborg. Long Racing som træner, plejer at være glade for at starte deres heste her, så det kan vi kun håbe. Ihvertfald skønt, at se så mange dejlige heste på banen. Mere om dagen følger.

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment