Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Mowerina 2019

May 19th, 2019 · No Comments · Foto, Klampenborg, Mowerinaløb

Ginmann (IRE) vinder Fodboldministeriets Forårshandicap

Queen Rouge vinder Kahyl Mowerina 2019

Heart Of Stone vinder Players Handicap

Det blev lidt af en gentagelse denne uge, hvad angik dagens hovedløb Kahyl Mowerinaløb og Guineas Trial. Der stod Marc Stott Racing og jockey Oliver Wilson på den del, ganske som der jo gjorde på Jockey Club Cup (L) i sidste uge. Det var den fine hoppe, der også vandt i sidste uge Queen Rouge, der gentog opvisningen og trak fra på imponerende vis. Hvis hun fortsætter de takter, har hun en lys fremtid for sig og har allerede gjort det fantastisk fint. Bliver spændende at følge, hvad hun ellers kan drive det til. Derudover var det med Sir Antonelli i Guineas Trial, for samme ejer og med samme jockey.

Queen Rouge (Lord Of England-Tolerate (Dubawi)) vinder af Kahyl Mowerina 2019 – ejet af Mme Fernande, trænet af Marc Stott og blev redet af Oliver Wilson

Deruover var der to sejre mere, som jeg fotograferede. Der skete nemlig det at jeg havde et lille teknisk problem (læs: Jeg havde dummet mig, men gjorde hvad jeg kunne for at rette op på det), og således var jeg nødt til at spare på fotos på et tidspunkt. Så undskyld til dem, der måske føler sig overset. Men jeg tænker lidt, men godt også er fint nok, for byrden med redigering og sortering er ganske stor, og jeg har masser liggende, så også derfor.

Ginmann (IRE) var tilbage som vi kendte ham før han “forsvandt” lidt og det blev til en rigtig flot sejr til ejer Birgittne Bro Lindhardt, træner Bolette Rosenlund og ikke mindst jockey Nicolaj Stott, som fik årets første sejr her, ganske som Ginmann.

En anden hest, der var en sejr skyldig var Heart Of Stone (GB), som vandt Players Handicap under Carlos Lopez for ejer Marianne Halberg og træner Inge-Mette Dejgaard.

I sin helhed så dagen sådan her ud, hvad angik de tre første i mål:

1. Ginmann, Chantaraman, Alberone
2. Frost, Royal Zem, Whyclef
3. Heart Of Stone, Mr. Oban, Warp Core
4. Valde, Lord Of Dublin, Reet Petite
5. Queen Rouge, Good Look, My Shy Girl
6. Sir Antonelli, Casinobutler.dk, Primacor
7. Dragon’s Den, A Dream Caarlras, Nathaniella

Tags: ········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment