Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

120619 – Besøg hos Bechmann Stud

June 21st, 2019 · No Comments · Avl, Foto, Karlebo

Miss Valuev med hendes hoppeføl efter Binary File – som det ses bliver hun tydeligt grå, når alt det floffy følhalløj er faldet af

Egentlig var jeg syg, og i princippet skulle jeg ingen steder. Til gengæld, er det noget af et puslespil, at få tingene til at gå op, når “tøserne” skal mødes, og finde et tidspunkt, hvor alle kan. Unødigt at sige, at jeg er mega-fleksibel, men de andre har jo arbejde at passe etc., og det er kan godt gøre det lidt svært. Så nu var der endelig plads i alles kalender. Så jeg tænkte, at det måtte jeg bare. Ikke mindst fordi føllene i princippet var blevet lige store nok. Ikke at de ikke er fine at fotografere nu, for selvfølgelig er de det, men derhen at det er lettere, når de er mindre og knap så pågående.

Der går 4 hopper sammen, som snart (hvis ikke det er sket allerede) bliver reduceret til 3. Der er Hannes egne hopper: Miss Valuev (Pistachio) med hoppeføl efter Binary File (Nurejev), Loquita (Final Appearance) med hingsteføl efter Pistachio (Unblest) og Charming Loza (Lavman) med hingsteføl efter Decorated Knight (Galileo) – du kan se ham, som baby her. Hoppen på visit hos Pistachio er Mai Pen Rai (Whipper) med hoppeføl efter Giant Sandman (Footstepsinthesand), men hun er som sagt enten med en hov ude af døren på vej hjem, hvis ikke, hun er taget afsted. Men dejligt at hilse på hende igen. Det gjorde jeg også sidst, jeg var på besøg.

Føllene,var et afsnit for sig. De var simpelthen så snaksaglige, at det var svært, at komme til at fotofrafere dem. At de er søde og tilidsfulde er selvfølgelig godt, men upraktisk. For som jeg prøvede at forklare dem, så er det altså noget bøvlet, at skulle fotografere dem, når de står helt oppe på tæerne af en. Det havde de så ikke den store forståelse for.

Drengene skulle man så lige have et øje på viste det sig. Som sådan nogen nu er, så er yndlingsbeskæftigelsen som regel og også her, at nappe. Det var lige før, jeg var “den heldige”, der fik “ørerne i maskinen”. I dette tilfælde var det en gang min skulder, som lige blev snittet og næste gang min underarm. Heldigvis fik de ikke rigtig fat, så jeg var heldig, for jeg skal hilse at sige, de kan bide til. Jeg skærpede opmærksomheden og undgik flere nap.

Som det ses, så lykkedes det, at få nogle fotos, men jeg kunne sagtens have brugt mere tid. Men vi skulle også ind og hygge os og have en god snak. Et er sikkert, det var alle dejlige føl, og vi var også ovre og hilse på dem, der går i den anden fold, blandt andet Kicker og hans buddy, som er Miss Valuev’s føl fra sidste år, og som ligner ham så meget, både at sind og skind. Jeg havde selvfølgelig håbet, at Kickerkys ville være mirakelkuren for mit helbred. Det kan jeg så afsløre, ikke var tilfældet. Jeg er først lige blevet frisk her i går sådan rigtigt. Nu ser jeg frem til at komme til løb på lørdag.

Det forklarer også, hvorfor jeg har været så længe om det, for jeg har sovet meget af min tid væk, mens jeg var syg. Jeg håber, I synes om mine fotos, af de små følbasser og deres mødre. Og forhåbentlig er sent bedre end aldrig. Rigtig god weekend og måske ses vi på banen.

Mai Pen Rai (FR)

Hoppe – Giant Sandman-Mai Pen Rai, bag hende Loquita’s hingsteføl

Hanne med Miss Valuev’s hoppeføl efter Binary File. Hun er simpelthen det sødeste, og så social, at det er svært at slippe for hende. Hun fulgte mig på et tidspunkt som en lille hund. Helt bedårende. I baggrunden de to hingstebasser og Mai Pen Rai

Loquita og Miss Valuev og hendes føl. Her kan man tydeligt se følpelsen og den fine grå pels indenunder

Søs med Loquita’s hingsteføl

Hanne og Søs med Loquita’s føl og i baggrunden Charming Loza og hingsteføl

fra venstre: Mai Pen Rai, Logquita incl. føl sammen med Hanne og Søs og i bagrunden Charming Loza m/føl

Søs med Miss Valuev’s hoppeføl

Miss Valuev og Mai Pen Rai

Charming Loza’s hingsteføl. En rigtig dreng, men så lækker – bag ham ses Loquita

Mai Pen Rai’s hoppeføl og Loquita’s hingsteføl

Forede øren

Mai Pen Rai med føl

Hannes hopper med føl fra venstre: Charming Loza, Loquita og Miss Valuev

Sådan ser et følben ud, når det er igange med at skifte fra følpels. Jeg er 99% sikker på, at det er Loquita’s føl’s ben

Tags: ·········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment