Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Dansk Derby 2019

August 15th, 2019 · No Comments · Dansk Derby, Foto, Klampenborg

Så nåede vi Dansk Derby 2019. Jeg var selvfølgelig på plads, ganske som jeg var om Lørdagen til Scandinavian Open, dagen før. Som vanligt, har jeg svært ved at følge med. Også derfor, har jeg nu besluttet, at jeg ikke tager flere fotos i år, andet end et minimum. For jeg skal i bund med alt det, jeg har liggende. Her taler jeg jo ikke kun om Galopbilleder, men også andre fotos. Blandt andet fra min tur til Arizona, som er for 3 år siden snart. Det fortæller lidt om graden af bagud, jeg er. Så der er masser af fotos, og de kommer op herovre, når jeg når så langt. Og der ligger de allesammen efterhånden.

Der var uhørt mange mennesker. Det var faktisk som i “gamle dage”, så mange var der. Jeg begrænsede mig, og blev ikke overstresset, som jeg er blevet nogle år. Desværre bød dagen på et uheld, men så vidt vides, slap begge jockeys med slemme knubs og store blå mærker. Det kan også gøre ondt nok. Så vidt, det kunne ses, var hestene også helt okay.

På det mere personlige plan, vil jeg gerne sige tak til alle dem, jeg mødte i weekenden, ikke mindst min første træner Gert Jensen, som havde taget turen over sundet og var til Derby. Det var så dejligt at se ham.

Der er allerede løb igen på lørdag, hvor jeg måske tager kameraet med, og måske ikke. Er det med, er det svært at lade været, at tage fotos. Vi får se, men planen er altså ikke at tage det med. Jeg håber, I havde en dejlig Derbyweekend, og nød det lige så meget, som jeg gjorde.

Året Derby blev ikke overraskende vundet af Queen Rouge (Lord Of England-Tolerate), ejet af Mme Fernande, opdrættet af Stutteri Hjortebo, trænet af Marc Stott og blev redet af Oliver Wilson

Det var første Derbysejr for både Marc Stott og Oliver Wilson. Stort tillykke til alle!

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment