Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

En travl weekend med Scandinavian Open Yearlingsale og løb

September 15th, 2019 · No Comments · Åringsauktion, Auktionsløb, Foto, Skandinavisk Grand Prix, York Stutteri


En buket af indtryk fra Auktionsdagen (resultater fra dagen her, når de er klar) på York Stutteri i Hørsholm

Jeg har været noget “under isen” senest. Ikke syg som sådan, men bare flad. Det kan også være nok, så jeg tog i stalden tirsdag, så havde jeg onsdag og torsdag til at kommer mig i og samle kræfter til en hård weekend. Som sagt, så gjort.

Fredag var det tid for Åringsauktionen, som jeg altid nyder meget. Alle mine hestevenner og skønne, skønne heste under “et tag”. Det bliver ikke meget bedre for mig. For slet ikke at nævne York som sådan med de søde værter og fantastiske omgivelser og et sødt og hjælpsomt personale. Jeg elsker at komme derop, og tager snart derop igen under lidt fredeligere omstændigheder.

Ovenfor ses en buket af indtryk fra dagen. Der er for meget at uploade og ordne, men i sidste ende ligger både dem fra auktionen og løbsdagen på her.

Lørdag stod den på løb. Jeg havde allerede inden, bestemt, at jeg ikke ville fotografere for meget (planen var jo slet ikke, som I nok husker *host*). Så det hed inden 2. løb Auktionsløbet og 5. løb, som var Grand Prixet.

Vejret var bare helt perfekt til fotos og det reflekteres også i dem, jeg har taget. De er blevet rigtig fine. Og det er altid en stor glæde bagefter, at være glad for resultatet. Ikke nok med det, så gik vores (Jensen & Kompagni) hest Monte Carlo hen og vandt det sidste hvilket var 3. gang, han præsterede det. At sige, vi var glade forslår dårligt. Både Søs (som rider ham til daglig og tager sig enormt meget af ham) og undertegnede, som også gør mit, når jeg er der, var rørt til tårer. Ejerne var også jublende og i det hele taget kan jeg roligt sige, at alle var glade, glade.

Nu blev det lidt omvendt rækkefølge, men Auktionsløbet blev på smukkeste vist vundet af New Target med Manuel Martinez i sadlen, som ikke var spået mange chancer i programmet, men heldigvis har de jo ikke altid ret og det er jo netop charmen. En fin vinder og også glæde der.
Der kommer flere fotos som nævnt ovenfor. Stort tillykke til alle dagens vindere herfra. Nu skal det blive spændende at se de nye stjerner “in action”, og selvfølgelig også tillykke til alle købere med deres nye hest(e).

Vinder af Auktionsløb blev New Target (Center Divider – Nudetnok), opdrættet af Martin Hjorth Jensen, ejet af Lone Kaj Nielsen, og trænet af Bent Olsen og redet af Manuel Martinez

Vinder af Skandinavisk Grand Prix for 3. gang – Monte Carlo (Pistachio – Miss Moet), opdrættet af Bechmann Racing, ejet af Bechmann Racing og Arslev Racing og trænet af Søren Jensen og redet af Jan-Erik Neuroth

Tags: ·······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment