Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Kongelig Ærespræmie, St. Leger og Fabella

October 7th, 2019 · No Comments · Fabella, Foto, HM Dronningens Ærespræmie, Klampenborg, St. Leger

FABELLA
Meringue (IRE) and Carlos Lopez vinder Fabella for ejer Oluf I. Jensens Gaard ApS og træner Bent Olsen

Meringue (IRE) og Carlos Lopez med ejere efter sejren

HENDES MAJESTÆTS ÆRESPRÆMIE

HM Dronningen ankommer til banen i en landauer, trukket af smukke hvide heste, fulgt af 47 Garderhusarer – det var et fantastisk skue

Hendes Majestæt Dronning Margrethe stiger ud og hilser på velkomstkommiteen

Opstilling til ære for Dronningen og alle andre. Fantastisk flotte var de

På vej væk efter fanfare og opstilling. Mest for at vise de flotte dekorationer og ustyr

Willa Synnøve M. Schou fra Norge vandt Hendes Majestæt’s Ærespræmie på Paris Pearl ejet af Cira Amelung og Carsten Tamndrup Lund og trænet af Flemming Poulsen

ST. LEGER

De to flotte dækkener til uddeling i dels Hendes Majestæt’s Ærespræmie og St. Leger. Vi var flere der havde svært ved at forstå, de ikke var røde med hvid kant, som et af dem faktisk var, ganske især på en Royal Dag, men sådan er der så meget….

St. Legerfeltet på vej ind i svinget

Good Fella og Jan-Erik Neuroth (iøvrigt også norsk) vinder Dansk St. Leger 2019 for ejere Havemann & Buskop og træner Søren Jensen

Det er 10 år siden sidst, at hendes Majestæt var her, men nu skulle hun komme. Og det ifølge med 47 Garderhusarer. Det var spændende for nu at sige det mildt. Jeg bestræber mig altid på, at få mit Kongelige portræt i hus, og iøvrigt er det jo spændende, at kunne fotografere Hendes Majestæt, når der er så lang tid imellem, at man får muligheden, medmindre, man ligefrem opsøger hende andre steder. Det har jeg så ikke gjort.

Der er altid en ukendt faktor på Galopbanen, og det er vejret. Der er nogle, der siger solen altid skinner på banen…..Det er en sandhed med modifikationer og lige der, var der nogen, der havde glemt at informere vejrguderne. Og det var synd, nu hendes Majestæt endelig kom. Hun nåede lige at ankomme og se ridtet om hendes Ærespræmie, og så begyndte det at regne. Det var ikke sådan en stille støvregn, men gendint megaregnvejr. Sådan en omgang, man bliver rigtig, rigtig våd af. Også af den grund er der ikke flere fotos af St. Leger vinderen efter sejr. Jeg kunne simpelthen ikke se, hvad jeg lavede og var nervøs for mine kameraer. Men det til trods fik jeg inden gode fotos og indtil der, havde det været en fin dag.

Det begynder at snerpe sammen med hensyn til løbsdage – du kan se, hvor mange der er tilbage her. Der er løb igen på lørdag, hvor et rigtig spændende løb bliver afviklet – Golden Mile. Det glæder jeg mig til, ikke mindst fordi, en favorit skal løbe. Men jeg skal godt indrømme, når vi når herhen på sæssonen, er jeg ved at være “mæt” sådan løbsmæssigt. Men når man har været til hver eneste løbsdag på nær en eller 2 så, er det vel også forståeligt. Nu er det om at nyde de sidste og så håbe, det ikke bliver alt for vådt og koldt.

Jeg håber, har nydt fotos fra Dronningens besøg og St. Leger m.m. Alle fotos kommer her, når jeg bliver klar med at redigere. Jeg håber, vi ses på banen på lørdag…..

Tags: ··········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment