Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Løbsdagen aflyst

October 12th, 2019 · 1 Comment · Diverse, Klampenborg

En vinder fra sidste uge – Paris Pearl, der vandt Hendes Majestæt Dronningens Ærespræmie med Willa Synnøve M. Schou i sadlen, som her ses med trækker Susan Nilsen også i vindercirklen

Det har ikke bestilt andet end at regne. Især i går og natten til i dag. Det betød, at løbene d.d. blev aflyst, da banens beskaffenhed simplethen ikke var sikker eller brugbar for hestene. Sikkerheden og hestene/rytterne må komme først, og således ganske rimeligt, at løbene blev aflyst.

Jeg nåede personligt afsted, uden at opdage, at løbene var aflyst. Halvvejs nede på banen mødte jeg en ven fra min stald, der kunne fortælle mig det. Min anke her går ikke så meget på mig selv, som på mange andre, som kommer langvejs fra. Det er ret sent, den her melding den når ud, og jeg tænker, der er mange, der kom langvejs fra, der har bandet godt. Det har ikke været Einsteins teorier, der skulle i brug for, at komme med en melding langt, langt tidligere, endda måske allerede i går. Men indtil den kommer, er alle jo nødt til at lade som om, at det kommer til at ske, uanset!

Vi må se, hvordan det går, for alt det vand forsvinder jo ikke bare lige, og bliver det ved med at regne, kan man frygte for de kommende få løbsdage, der er tilbage.

Tags: ····

One Comment so far ↓

Leave a Comment