Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

En hilsen fra vinterferieland i Karlebo

November 15th, 2019 · No Comments · Foto, Karlebo

Verdens bedste Kicker står også hos Hanne, og jeg er lige glad for at se ham, hver eneste gang. Og det er gensidigt og så dejligt

Forleden var jeg en tur på landet, sammen med to staldveninder. Vi skulle op og se til hestene på landet. Jeg elsker at komme derop, ikke mindst for at hilse på Kicker. Det er jo en slet skjult hemmelighed, at han er verdens dejligste, eller ihvertfald en af dem. Han kom straks hen og slikkede mig på hånden og fik kys og Polo.

Vi var rundt og hilse på dem allesammen og det var skønt at se dem alle. Der er fuldt hus med avlshopper, galopheste på ferie og pensionærer sådan generelt. Føllene skal snart vænnes fra, og det giver jo også arbejde. Men hvor er de skønne. De er tydeligt ret uafhængige af deres mødre, men selvfølgelig snupper de en tår, hvis mulighed byder sig, og har også hyggestunder med mor, sålænge det lader sig gøre. Den mest selvstændige er nok Miss Valuev’s som jeg kun så hos mor, lige før jeg gik. Ellers gik hun gladeligt for sig selv.

Som altid, var det helt umuligt, at komme til at fotografere dem andet end udefra, og de blev så også gode. Jeg prøvede at gå ind, men kun for at have Charming og hendes hingsteføl “på nakken” så at sige. Så søde er de. Så det kræver, jeg har nogen til at distrahere dem lidt eller at jeg opholder mig derude i længere tid, så de når at blive trætte af mig og jeg ikke har nyhedens interesse. Det sidste, er det for koldt til nu. Til trods for vanskelighederne lykkedes det at få et af alle hopperne og føl og løbshestene på ferie.

Rigtig dejligt også at se dem, og Monte Carlo kunne ihvertfald også huske os. Cloud Walker, har ikke glemt, hvordan man tigger gulerødder og de andre var også glade for at se os. Som en lille bonus, havde Pistachio skiftet fold, og således kunne jeg komme på på skudhold af ham og give ham en gulerod og det belønnede sig ved nogle gode fotos af ham, så det var dejligt. Han hilser og siger, at han gerne ser jeres hopper og at han modsat, hvad der ellers var i omløb på et tidspunkt, er ganske sprællevende til trods for sin alder. Så kom endelig!

Som altid gik snakken, men en af pigerne skulle på job, så vi måtte modstræbende vende næsen hjemover efter at have hjulpet med at få lidt heste ind. Jeg var personligt gerne blevet endnu længere, men sådan er det altid. Svært at løsrive sig fra det gode selskab. Heldigvis kommer i jo igen.

Vi havde to skimler på først parket i de to bokse ud mod markerne, her Monte Carlo

Cloud Walker får en gulerod af Thea

Margrethe og Steinway hænger sammen som ærtehalm, og det gav jo så basis for et sødt portræt

Thea giver Bijou et kys. Bag ham kan lige anes Nokengang. Jeg troede egentlig, jeg havde fået et bedre foto af de to også, men til gengæld fik jeg jo fine fotos af dem sidst, jeg var der

Madammerne – Miss Valuev og Loquita, ville også gerne snakke og det gjorde vi så, bortset fra, at Loquita (når det så lige passer hende), så ville have mig for sig selv

Thea får en sludder med Loquita’s hingsteføl (Pistachio), som ikke er grå, men nærmere sort ligesom HongKong Paradiegm

Hende her var jeg solgt med fra første sekund, da hun kom til Hanne i sin tid, og det er jeg stadig – Charming Loza (GB) og hendes hingsteføl (Decorated Knight), som er mindst lige så sød

Miss Valuev’s hoppeføl (Binary File)

Hingstebassen Pistachio, som jeg for en gangs skyld fik sludret lidt med, og givet en gulerod. Det gav heldigvis også basis for nogle fotos af ham, hvilket plejer at være svært. Så jeg var glad

Vi hjalp med at tage løbshestene ind og her er det Steinway, der får vasket fusserne

Et kig over til hopperne, der også gerne ville ind og have aftensmad

Tags: ············

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment