Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Bank Of Burden (USA) 2007-2020 🙏

January 23rd, 2020 · No Comments · Diverse, Foto

Det var allerede i går, at nyheden om Bank Of Burden’s bortgang nåede mig. Jeg blev ærligt talt meget trist. Han kunne i princippeet godt have fået mange flere år. Men sådan går det ikke altid. Ganske som os mennesker, må hestene engang imellem også give op for helbredet og sådan blev det for Bank Of Burden, der ifølge Niels Petersen og artikel på Galopsport, døjede med dårlige hove hele sin tid også da han var aktiv.

Os der kender til den slags ved, hvor bøvlet den slags kan være. Og som os, er hestene ikke meget bevendt, hvis deres ben og fødder ikke duer. Problemet med heste er, at de for dem er livnødvendige. Og på den baggrund, må man engang imellem tage den tungeste beslutning og gøre en ende på ubehag og bøvlet. Det er aldrig, aldrig en let beslutning, men desværre også en man som dyreejer generelt skal og må tage, når det når dertil.

Beslutningen bliver bestemt ikke lettere, når det er sin tids mest poppulære galophest, der har gjort det helt, helt fantastisk og som altid gav sig fuldt ud. Bortset fra, at være en fighter af rank, så var han også en utroligt smuk hest. Hvad han ikke havde i størrelse havde han i hjerte og udstråling. Han var også en fotofavorit, og jeg har helt bogstaveligt bunker af fotos af hans glorværdige besøg på Klampenborg som på disse fotos hvor han vandt SOC i henholdsvis 2012 og 2013.

Jeg ved, hvor svært det må være for henholdsvis Niels Petersen og Per-Anders Gråberg, at sige farvel til en hest, der har betydet så meget for dem begge. De og ejerne sendes mange kærlige tanker, og så siger jeg en stor tak til Bank Of Burden for alle de fantastiske oplevelser. Dem glemmer vi ikke. R.I.P.

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment