Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Farvel til en gammel ven og fotofavorit – Valtournanche (ITY) R.I.P. 🙏

February 13th, 2020 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg

Det er en af de opdateringer, man h√•ber p√• aldrig at f√•. Men desv√¶rre sker der jo med mellemrum. Valtournanche har forladt os eller mere bestemt sin ejer Anne-Sophie Toubro. Hun var den, der l√¶rte ham at kende f√łrst, mens han stadig var galophest og stod hos Brian Wilson, hvor hun red ham. De ville s√• af med ham, men Fie kunne ikke se sig, adskilt fra, hvad var blevet hendes hjertebarn. S√• han flyttede ind p√• Enghavelyst hos Hanne Bechmann, hvor Fie ogs√• var p√• det tidspunkt.

Han kvitterede med at vinde 4 gange i tr√¶k, og vi var m√•ll√łse, men selvf√łlgelig ovenud glade. Det er her disse fotos selvsagt er fra. Men s√• gik luften lidt af ham, og til sidst besluttede Fie, at han skulle have en pause ihvertfald. Det endte med, at han aldrig kom retur til galoppen. Til geng√¶ld blev han Fie’s ridehest og ingen tvivl om, at han har haft det som blommen i et √¶g. Slet ingen. Desv√¶rre har de her heste en vis evne til at komme galt afsted, og det var netop, hvad der skete for Valtournanche. Han ville ikke rides og havde tydeligt ondt, hvorfor det var fair at sige farvel til ham. Han m√• have sl√•et sin ryg, som hele tiden har v√¶ret hans problem, og hvorfor det ogs√• var op ad bakke for ham med galoppen, udover en skade p√• et ben til sidst ogs√•.

Han var ingen gammel hest og jeg ved, lige præcis, hvor ked af det Fie er, for hun elskede Valtournanche og han var meget speciel. Også jeg var rigtig gode venner med ham, da han stod på Enghavelyst. Vi havde faktisk talt om, at jeg skulle med op og hilse på ham, men det blev desværre så ikke. Rigtig trist. Som du kan se på fotos var han også yderst fotogen og en meget smuk dreng. Vi takker for alle de fantastiske oplevelser og sender mange tanker til Anne-Sophie, som mangler sin ven, rigtig rigtig meget. R.I.P.

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment