Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Stort Tillykke til Kevin Stott 🇬🇧🍾🎈🏆🏇🥂🎉🇩🇰

June 22nd, 2020 · 2 Comments · England, Foto

En håndfuld af fotos, jeg har taget af Kevin Stott i Danmark og Sverige. De er alle taget på henholdsvis Danske og Svenske Derbydage

Det er ikke uden stolthed, at vi noterer os Kevin’s sucess på Royal Ascot. Han havde hele 2 sejre der på en dag, hvoraf GR1- sejren på Hello Youmzain (FR), selvfølgelig var den helt store.

Kevin har jo, som mange ved, også redet i Scandinavien, når det har kunnet lade sig gøre, for hans forpligtelser i England. Det har også budt på sejre og ikke mindst husker mange nok Derbyopløbet med storebror Nicolaj for nogle år siden (se fotos), hvor det dog var Nicolaj der vandt, omend det var så tæt, som vel muligt.

Desværre har der været en del gange, hvor Kevin har måtte aflyse sine ridt her, og med hans nu flotte resultat, bliver det nok endnu sværere. Men vi håber da, han vil lægge vejen forbi her også, når disse coronatider forhåbentlig snart får en ende. Du kan læse mere om Kevin’s store sejr i artiklerne nedenfor.

Ihvertfald Stort, stort tillykke Kevin. Jeg er slet ikke overrasket, det var et spørgsmål om tid med dit talent.

Artikler:

21. Juni 2020 – DR – Den danske jockey Kevin Stott vinder stor triumf ved Royal Ascot på Storbritanniens mest anerkendte væddeløbsbane.

21st. June 2020 – Racing post – Breakthrough win for emotional Stott as Hello Youmzain lands Diamond Jubilee

Tags: ····

2 Comments so far ↓

  • Bas

    When he was born? Kevin is doing ever so well in the UK, another win today 5/10/20 Pontefract.

  • horseracing.dk

    Hi Bas
    SO sorry for the late reply! I don’t know how I missed your comment. Kevin is from 1994, so now 26 years old. Yes he is doing very well over there. We’re always happy when he has a winner.

Leave a Comment

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield