Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Mandagsgalops og Coronatilstande

July 26th, 2020 · 1 Comment · Enghavelyst, Foto, Græsgalops, Klampenborg

På de fotos ovenfor, så er der skarp opdeling af folk på banen

Stalden som den så ud for 6 dage siden

Lidt græsgalop – Francis og Rafael – øverst også Higor Gabriel

På vej retur efter galop

Steinway

Icefinger (IRE)

Søs, Bambino & Thea og Helle & William

Bambino og Thea

Jeg var nede for at se, om der var nogle galops. Der var et par stykker. En var en enlig hest, jeg lige akkurat selvfølgelig ikke nåede og så var der “drengene”, som det ses. Jeg ved ikke, hvem hestene er, men jeg skal forsøge at få at vide.

Jeg skulle ikke blive der længe, for jeg skulle videre i stalden og mødes med Søs og Monte Carlo, men det viste sig faktisk, at der kom en galop mere, jeg rigtig gerne ville have fotografret. Men når folk ikke fortæller mig det, så kan jeg ikke vide det. Så derfor vær sød og skriv til mig, hvis du ved, du skal ride græsgalop. Jeg kan ikke love, jeg kommer, men så har jeg da viden om, at du/I er der. Der er næsten altid fra Bent Olsen’s stald, men det kunne være sjovt også at fotografere andre.

Nu jeg var på banen, så synes jeg, at jeg ville fotografere fremgangen i den nye stald. Hvilke fotos er det så, vil du spørge? Det kan jeg godt forstå, for der er absolut intet sket siden sidst jeg var der, hvilket er 20 dage siden i dag. De sagde til mig, der jeg var der, at 14 dage efter, skulle de være i gang (ihvertfald) med boksene. Jeg er i tvivl om nu, om de sagde, de skulle være færdige med dem, men igang ihvertfald. Faktum er, at det er de ikke kommet, og der var ingen aktivitet overhovedet på byggepladsen sidst jeg var der, og der var der så gået nøjatigt 14 dage. Tænker de måske også holder sommerferie, men udfra, hvad de sagde er planen så ihvertfald “skredet” for dem.

Udover det med stalden, tænkte jeg, at det kunne være interessant, at have fotos af, hvordan banen er opdelt her under Corona. Jeg har slet ikke været til løb på banen i år. Kunne jeg købe en billet? Ja selvfølgelig kunne jeg det. Men at sidde på min flade dernede, uden at kunne tale med de mennesker, jeg plejer, uden at kunne fotofrafere, giver bare ikke mening for mig. Så vil jeg lige så gerne sidde her i fred og ro.

Det er rigtig trist, for jeg savner det selvfølgelig, men det bliver ikke før, jeg kan kan være der på almindelig betingelser. Hvis jeg købte en billet, ville jeg skulle være ude blandt publikum. Det er ikke der, jeg hører til. Alle mine venner er blandt de aktive for den største del.

Efter at have taget lidt fotos og hilst på nogle mennesker, var jeg i stalden og hyggede med Monty og Søs og hilste også på mange af de andre, hvoraf nogle ses ovenfor.

Som I ved behøver jeg ikke kede mig. Jeg har fotos nok at sortere og arrangere, så den vej rundt, er det sådan set fint nok. Dertil kommer en masse projekter her i min lejlighed. Men nu blev der lige lidt stemning fra banen og stalden.

Tags: ··············

One Comment so far ↓

Leave a Comment