Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

R.I.P. Pistachio (GB) 🙏

July 1st, 2020 · 1 Comment · Avl, Foto

Pistachio (GB) i Karlebo i november måned

Via Øvrevolls website, er nyheden om Pistachio’s død nået mig. Jeg var altid glad for at se ham, når jeg kom hos Hanne Bechmann i Karlebo. Eftersom jeg jo har været hos Hanne i mange år, har jeg jo ved selvsyn set rigtig mange af hans afkom i vores stald. Og som følge deraf har jeg og os andre fra Hannes stald jo også fulgt de andre, som er blevet solgt andetsteds hen.

I artiklen fra Norge nævnes Silverstone, som rigtig nok er den, der har tjent mest, men faktisk har mange af hans afkom gjort det rigtig godt, og flere kunne have gjort meget mere, var deres karriere ikke blevet afbrudt af forskellige årsager.

En jeg især husker og som faktisk er nummer to på “indtjeningslisten” er The One And Only, som folk har det med at glemme. Han tjente lige over 900.000 kr. og lige efter ham, kommer så Monte Carlo med 820.000 kr. Og så er der The Seducer, som i sin alt for korte karriere tjente 448.000 kr.

Vi er mange, der ofte har undret sig over, at Pistachio ikke var mere brugt i avlen end han var, når man ser på, hvor meget hans afkom egentlig har præsteret. Heldigvis har vi da nogle føl, at se frem til og åringer kommer der også, så der bliver flere der kan gøre ham stolte. Om han nåede at bedække i år ved jeg ikke, men det er ihvertfald en bonus, hvis han gjorde og så hører I om det. R.I.P. gamle ven.

The Seducer på vej til start i Dansk Derby 2014, hvor han blev 5.


The One And Only

Monte Carlo i en af sine mange sejre

Tags: ·········

One Comment so far ↓

  • Årets Første Føl hos Bechmann Stud

    […] for 2. gang. Endnu et hingsteføl, men dennegang et af de sidste afkom efter Pistachio (GB), som vi jo mistede i juli sidste år. Charming Lozza, var også mor til den meget omtalte hingst Decorated Knight’s første afkom. […]

Leave a Comment

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield