Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Åringer hos Bechmann Racing 2020

September 1st, 2020 · 2 Comments · Avl, Foto, Karlebo

Hingst – (Decorated Knight-Charming Loza)

Denne fine dreng kommer ikke på auktionen, men jeg synes, I skulle se ham alligevel. Han er (Pistachio- Loquita)

My Soulaima (Binary File-Miss Valuev)

Jeg blev spurgt, om jeg ville komme og fotografere Bechmann Racing’s åringer. Og selvfølgelig ville jeg det. Det er jo en stor fornøjelse, at fotografere hestene i det hele taget, og selvfølgelig også Hanne og Jens Bechmann’s skønne åringer. Jeg har jo hilst på dem før, og jeg skal da love for, at de ikke var blevet mindre skønnne siden sidst.

To basser af hingsteåringer, som bare begge er så søde og den skimle hoppe – My Soulaima, som er mindst lige så sød. Og her kan I så se, at alle tre også ser fantastiske ud. Man skulle tro, det er relativt enkelt at fotografere dem, for de står jo stille. Nej det kan jeg så afsløre, at sådan fungerer det ikke. Ikke i det hele taget, men slet ikke med åringer. Men i mål kom vi, og jeg håber, I vil nyde dem. I kan se flere detaljer i årets katalog her.

Jeg synes, I også skulle have dem i lidt mere afslappet version, så derfor får I disse med også:

“Dupont og Dupont” – to dejlige hingstebasser

My Soulaima

Tags: ······

2 Comments so far ↓

Leave a Comment